Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли в Ню Йорк

Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли в Ню Йорк

null

Почти като сензационна определяме появата на тази прекрасна двойка публично. Райън и Блейк са традиционно дискретни по отношение на интимния си свят, следователно, да ги видим в пълен блясък на улицата в обожаемия Ню Йорк, прави деня по-свеж, отколкото обещаваше началото му.

Тоя - на 44, тя - на 33, разходиха вчера 4-годишната си дъщеря Инес и домашния любимец из авенютата на Голямата ябълка. 

Заслужава да се отбележи, че Райън и Блейк категорично избягват да показват децата си
(двойката има три дъщери), нито навън, нито в социалните мрежи (припомняме, че те дълго време криеха името на третата си дъщеря!). Но от вчерашния воаяж из улиците, е очевидно, че липсва стремеж към криене (Четете още: Запознайте се: Робин Лайвли, каката на Блейк). 

Семейството е на разходка в непълен състав - вероятно шестгодишната Джеймс и Бети, на година и половина, са останали у дома с бавачката или роднините на двойката. Блейк призна неотдавна, че майчинството й се струва доста трудно изпитание, което особено се усеща след раждането на третата й дъщеря.

"Някои хора казват, че няма разлика между две и три деца в едно семейство. Изобщо не е вярно!", каза Блейк.

Райън от своя страна признава, че обожава ролята си на баща на три момичета: той много цени времето, прекарано с тях и винаги намира по нещо, което да научи от децата (Четете още: Бащи и дъщери: Брадли Купър, Райън Рейнолдс и момичетата им). 

"Шегата настрана, те са най-способните хора, които познавам. Ако нещо в живота ми се стече недобре, те са първите хора, на които разчитам за съвет, защото притежават мъдрост, сила и спокойствие. Те са смели и директни, и аз боготворя всяка секунда от това приключение", 
споделя актьорът.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.