Следва

Gucci и Balenciaga са най-популярните марки на 2021 година

По-скъпи от собственика: FENDI извадиха фирмени каишки за кучета

Марката пусна цяла колекция за космати красавци 

All fashion преди 2 години

Търсите нещо, което да приляга по красота и напетост на домашния ви любимец и да го превърне в звезда на уличния стил? Точно за вас тогава е новата колекция прекрасни кучешки аксесоари на италианската Fendi. Марката представи капсулна колекция от четири артикула за космати топки, естествено, с принтиран емблематичния й луксозен монограм върху всеки. 

Колекцията включва кафяв нашийник със значка за 220 евро, повод с кожени детайли за 290 евро, модерно кушешко яке за 350 евро и "лукс" чанта за пренасяне срещу 1980 евро. 

Да създаваш мода за красавци от категорията "вечно те обичам" е вероятно страшно приятно занятие. Артикулите на Фенди са без съмнение блестящи, да не говорим колко умиление буди самата кампания. Изобщо, всичко около четириногите приятели е разкошно за съпреживяване - припомняме нашата рубрика "Любовта, без която не можем", спeциален проект на View Sofia за Ikea, както и трогателната рекламна кампания на ACNE, отново с главен герой Кучето. Да са живи и здрави всички тези приносители на любов, с или без Fendi около вратлетата.  

 

More All fashion