Следва

Religously Fashionable: 12 пъти, в които дизайнерите се вдъхновяват директно от небесата

Gucci и Balenciaga са най-популярните марки на 2021 година

Заедно с Prada, Nike и Dior

All fashion преди 2 години

Онлайн платформата Lyst публикува класация на най-популярните марки за първото тримесечие на 2021 година. В десятката попадат Gucci, Nike, Dior, Balenciaga, Moncler, Prada, Louis Vuitton, Bottega Veneta, Saint Laurent и Off-White.


Gucci, Resort 2022

Най-популярните продукти за жени са пухеното яке от колаборация на Gucci с The North Face, чантата Kelly на Hermès (като цяло потребителите в интернет, заинтересувани от аксесоарите на френската модна къща са с 430% повече от миналата година), ботушите на Bottega Veneta с дебели подметки, найлонова чанта Prada, чехлите на Attico... Мъжките бестселъри - маратонките Yeezy 450, ватираното яке на Moncler, шапката Prada, маратонките Nike Dunk Low и ветровката Arc'teryx.

Заявките за търсене на „високи токчета“ са се увеличили с 163%, а процентът на търсене на рокли е нараснал с 222%. Според анализаторите от Lyst това се дължи на желанието на хората да се обличат отново добре и скъпо след пандемията.

Припомняме, че междувременно Гучи показа новата си рекламна кампания, оформена като токшоу с Джеймс Кордън и с участието на Дакота Джонсън, Даян Кийтън, Аквафина, Хари Стайлс, Сиена Милър и Серена Уилямс, а Balenciaga взривиха модния свят с жестоката си рекламна кампания "Около света".  

More All fashion