Следва

Първо недоволство: Кралицата не одобрява сватбената рокля на Меган

WIN IT: U(мопомрачителни) F(антазни) О(бичани)!

Win It! 

All About Life преди 2 години

Ако не знаете колко обичаме Foreo, знаете ли изобщо нещо за нас? Най-новият обект на любовта ни е Foreo Bear - чаровно устройство, подмладяващо с микроток - а по-дълговременна и историческа любов имаме с Foreo UFO - изтънчен и приличен на летяща чиния уред, който работи за нас, красотата и кожата ни  чрез космическа термотерапия, криотерапия и T-звукови пулсации, които ускоряват и максимизират усвояването на хранителните вещества от маските за лице в кожата. Широкоспектралната светлинна терапия RGB LED помага за подмладяване на кожата и озарява лицето. Bear и UFO, не забравяме и нежнопочистващата Luna, провъзгласяваме за най-умното и функциониращо бюти трио! 

Понеже обожаваме звездните резултати, нежност и нива на луксозно усещане, подаряваме на един мечтаещ звездна кожа човек струващото UFO (396лв) и маски за лице от Foreo, за да отпразнуваме младостта, иновативността и чистотата. Условията и срокът за участие са в Инстаграм профила ни.

Бъдете U(мопомрачителни)F(антазни)О(бичани)! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.