Следва

Джун отново е тук: „Историята на прислужницата“ се завърна с четвъртия си сезон

News Екстаз: Джъстин Бийбър да се образова, ние да си купим Batsheva и към какво още призовава седмицата

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Имаше Оскари!

Кеф и радост, защото се нагледахме на мода, грим, бижута, аксесоари, а и на филми, де... Всичко за Церемонията ТУК, а най-хубавото, тоест Мария Бакалова и кокчето на Брад Пит - ТУК и ТУК.  

Финалистите в конкурса LVMN

Всички номинирани за творческа и финансова подкрепа от френската корпорация, собственик на Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moët&Chandon, Hennessy и други луксозни брандове, разбрахме скоро, а сега компанията обяви 9-те финалиста в конкурса:

1. Bianca Saunders

2. Charles de Vilmorin

3. Christopher John Rogers

4. Conner Ives

5.KidSuper

6. Kika Vargas

7.Lukhanyo Mdingi

8. Nensi Dojaka

9. Rui

Нова Драг кралица на хоризонта

RuPaul Drag Race е каймакът в драг бранша, заради което ни интересува кой е най по критериите му в момента. Той/тя се казва Symone и определено ще се поинтересуваме за бюти рутината му/й. Очаквайте... 

Колаборацията на Ела Емхоф и Batsheva е налична

Две неща направихме по въпрос тази колаборация - писахме за нея и я чакахме. Сега 2 може да стане три, защото можем и да си я купим ТУК на цени между 150 и 250 долара парчето.

Неузнаваема Уилоу Смит

Във видеото на новата й песен - Trasparent Soul - щерката на Уил Смит изглежда като младо поп-пънк извънземно. Парчето е симпатично, най-вече защото на барабаните е легендарният Травис Бейкър от Blink-182. 

Джей Би обвинен в употреба на културно наследство

Новата прическа е проблемна... Инстаграм се нахвърли срещу хубавеца с коменари като: "Това е употреба на чужда култура... можеш и по-добре", "Образовай се на тема злоупотреба с културни символи" и "Много е разочароващо, че си с дредове, мислех, че си по-информиран." Дредовете са символ за духовно израстване, естествените и свръхестествените сили на човека, призив към мир и ненасилственост към цветнокожите малцинства. 

Албуми, пролет/лято 2021

Последната седмица сякаш всички са се наговорили, защото от Инстаграм разбираме, че Били Айлиш (30 юли)  и Лана Дел Рей (4 юли) рилийзват албуми скоро, а също се вълнуваме и на родната обстановка, защото и албум Гената от So Called Crew и Имера ще има (края на май). 

Valentino плете по-добре от баба

Пиерпаоло Пичоли сигурно се е чудил какво да прави по време на пандемията и за хоби се научил да плете. Мъже, пускайте се на тези обувки, има и други цветове, стига 1587 лева да са ви посилни. 

Загубихме Албер Елбаз 

Брилятният дизайнер от Lanvin, който лансира феноменална своя марка и първа колекция тази година, почина в неделя, по непотвърдена информация вследствие на Ковид. Екипът ни скърби, спомняме живота и кариерата му ТУК.  

 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?