Месечен ХОРОСКОП - Май 2021

Astro преди 2 години

По-голямата част от тази година изисква от вас да сте "на линия“ и максимално адекватни 24/7, непрекъснато работейки с проблемите си. Независимо дали това са нарастващите изисквания в работата или динамика у дома, работата ви е да удържате положението. Този месец обаче имате право да отпуснете каишката и да помислите за бъдещето. Новолунието в Телец на 11-и е шанс да стабилизирате нещата у дома, независимо дали това означава завършване на ремонт или установяване на по-добра комуникация със съквартирант.

Правенето на нещата по-устойчиви от самото им зараждате позволява да излезете от режим "оцеляване" и да се съсредоточите върху мечтите си. Сезонът на Близнаците (от 20-и) е свързан с възраждането на вашата креативност и потенциалното преразглеждане на художествени проекти от миналото.

Любовната планета Венера се премества в Близнаци и във вашия 5-ти дом, дома на романтиката и удоволствията, на 8-ми и нещата стават горещи и объркани. Внимавайте с всеки, когото срещнете на 17 или 27 май. Въпреки че има шанс да се влюбите до уши, това, което вселената ви дава, може да е повече от това, което сега сте способни да понесете. 

Хороскоп

Още от Astro