Месечен ХОРОСКОП - Май 2021

Astro преди 2 години

За вас, мили Деви, април беше натоварен и труден месец, но през май ще можете без проблем да се фокусирате върху най-важните и смислени неща в живота си. Вашата управляваща планета Меркурий се премества в Близнаци и в 10-тия ви дом, дома на кариерата на 3-ти, където ще остане чак до 11 юли! Най-накрая имате шанса да приложите идеите си в действие. Само не забравяйте, че предстои ретрограден Меркурий на 29-ти и всичко, което започвате сега, ще бъде обстойно преразгледано и анализирано по-късно. От вас самите, естествено.

Въпреки че целият кариерен напредък е вълнуващ, има и потенциал за преизтощаване. Лунното затъмнение на 26-и може да предизвика неприятна семейна ситуация, която изисква много от вашето време и енергия. Настройте се. 

Планетата на щастието и късметът - Юпитер - се премества в Риби и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата и любовните отношение, на 13-то число от месеца. Въпреки че любовта в послените години не е най-късметлийският аспект в живота ви, вие виждате потенциал навсякъде и този транзит ви прави по-отворени за не само за нови хора, но и за съвсем нов тип изживявания. 

Хороскоп

Още от Astro