Следва

We love: Ирина Шейк досущ като Алисия Силвърстоун в "Баровки"

Пенелопе Крус на 47, ЧРД!

Леко неперфектната красота на испанското бижу Пенелопе Крус е омагьосващ емоционален момент, поне за нас

Celebrities преди 2 години

Много харесваме половинката на Хавиер Бардем, носителка на Оскар и обявена за Най-сексапилната жена в света от американския Esquire през 2014.та, музата на Алмодовар и на десетки рекламни компании, които, в случая с нашата Редакция, винаги работят. Има ли я горещата испанка в материално послание, неволно и на мига пожелаваме и ние от същото.

Вчера, 28 април 2021-ва, Пенелопе Крус навърши 47 години. Подаряваме си 47 блестящи кадъра по повода, припомняйки междувременно Пенелопе за Chanel - тук и тукПенелопе като Донатела ВерсачеПенелопе за Loeweбременната с второ бебе мама Пенелопе и голямата любовна история на Пенелопе и Хавиер.

Честит Рожден Ден, Пенелопе!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.