Следва

Круиз колекцията 2022 на Chanel - черно, бяло, перли, гръндж

Искаме драматично и луксозно парти? Обличаме новата колекция на Saint Laurent Есен/Зима 2021/2022

Скъпо, красиво, класно

 

Runway преди 2 години

Ревюто на новата есенно-зимна колекция на Saint Laurent премина на фона на живописни пейзажи със солидното присъствие на преосмислени хитове от архивите на бранда: от елегантните сака от туид в духа на 60-те до метализирани бодита в стилистиката на 80-те.

Предпочитаната от Сен Лоран монохромна палитра е пречупена от настоящия креативен директор Антъни Вакарело с великолепни, привличащи окото като магнит оттенъци на теменуга, кобалт и злато, които обаче по никакъв начин не отнемат вниманието от великолепните култови кройки и силуети. Кожените мини поли и трикотажните жилетки съседстват с ансамбли, потопени в блясък, от самата тъкан до едрите бижута - масивни колиета, много гривни, драматично изобилие от камъни, плюс чудни чоукъри с четирилистни детелини. Невъзможно е да не споменем и обувките в новата колекция: ботуши над коляното, високи боти и обувки-деколте с метално връхче - великолепно продължение на най-хубавото в историята на марката.

Съчетанието от ярка изкуствена и великолепна лицева кожа подчертава основния тон в колекцията - идеалният баланс между кич и елегантност, приятно приповдигната празничност и едва претрупана красота. Отвесните скали, шумящите вълни и ледниците контрастират много приятно с колекцията, създавайки усещането за великолепен майсторски декор на едно блестящо жизнеутвърждаващо парти със съвсем скорошна дата.

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.