Следва

Ваканцията на известните: Ким Кардашян и приятелка в Палм Спрингс

We love: Ирина Шейк досущ като Алисия Силвърстоун в "Баровки"

Вероятно бихме си взели кратка почивка от постоянното присъствие в заглавията ни на Ирина Шейк, но 35-годишният модел продължава да дава поводи

 

Celebrities преди 2 години

Новата й поява определено не може да остане незабелязана. Седмицата на Вивиан Уестууд на Ирина продължава - това не е първият път през последните няколко дни, когато тя избира тоалет на британския бранд, чиято основателка наскоро отпразнува 80-ия си рожден ден.


Ирина Шейк в Vivienne Westwood преди няколко дни

Този път Ирина избира ярък кариран костюм със сако и мини пола от пролетно-лятната колекция на марката. Тоалетът прави директна препратка в главите ни към култовия образ на Алисия Силвърстоун от популярната младежка комедия от 1995 г. "Баровки".

Филмът, припомняме, разказва за живота на ученици от Бевърли Хилс, а Алисия играе главната героиня - Шер Хоровиц, заможно и много несериозно момиче, което преживява катарзис и преосмисля ценностите си в хода на действието.

Към костюма си Шейк прибавя високи и груби ботуши с връзки на Magda Butrym, чанта By Far, боди Skims и бижута Jennifer Zeuner. Краката й са съвършени, гледаме и тичаме към упражненията на Холи Бери, за да добием такива. 

От видяното в движение допускаме, че Ирина води дъщеря си Леа на училище/детска, слуд която изпалзва част от free time-си за лежерна разходка, придружена от музика в ушите

Припомняме, че съвсем неотдавна Леа дебютира в Instagram профила на мама Ирина. Трудно е да се повярва, но манекенката никога преди не беше публикувала снимка на дъщеря си в социалните мрежи. Този дебют обаче се оказа буквално размазан - Леа сякаш случайно попада в кадъра, докато майка й позира в рекламна фотосесия за Burberry. Четете още: Ирина Шейк, Брадли Купър и Леа на детски шопинг.

 

More Celebrities