Следва

We love: Били Айлиш за Vogue

Ваканцията на известните: Ким Кардашян и приятелка в Палм Спрингс

Не е Синеморец, но пак става  

Celebrities преди 2 години

След раздялата с Кание Уест, основното убежище за 40-годишната Ким Кардашян е имението на майка й Крис Дженър в Палм Спрингс. Именно там тя опитва да преодолее голямата промяна в живота си, да възстанови душевните си сили, да заздрави раните. Да се скрие от вниманието на журналистите определено е цел за Ким в този момент (Четете още: Вярно е, че седмата година е критична за брака, но тези двамата си отиваха - Ким и Кание в топ кадри).

Ким Кардашян с приятелката си Лала

Миналата седмица Ким отново посещава майка си, като този път я придружава близката й приятелка Лала. В кореспондиращи бикини, двете красавици правят слънчеви бани, охлаждат се в големия басейн на терасата и, разбира се, не забравят снимката за инстаграм.

Дълга ваканция,
- подписа нови снимки с приятелката си Ким.

Имахме нужда от това, 
- отговаря Лала в своя микроблог.

На почивка в къщата на звездната си майка, Ким успява не само да се забавлява, но и да отдели време за учене. В бикини и под жарките лъчи на слънцето, Кардашян, зарита от книги и конспекти, усилено се готви за защита на юридическата си степен и Калифорнийския адвокатски изпит през 2022 година.

Многодетната майка не забравя, и с право, за личния си живот след развода. Неотдавна близки до звездата споделиха, че Кардашян се чувства готова за нови флиртове, макар че няма намерение да се впуска в сериозна връзка. Само няколко дни след това в пресата се появиха слухове, че Ким се среща с 52-годишния репортер на CNN Уанг Джоунс, но засега няма официално потвърждение на евентуалната нова връзка. 


Ким Кардашиян със сина си Псалм и дъщеря си Чикаго
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.