Следва

Life: всички романтични увлечения на принцеса Даяна + няколко слуха

We love: Били Айлиш за Vogue

Pin-up aesthetic 

 

Celebrities преди 2 години

За британското издание на Vogue, 19-годишната певица е другото име на секс. Руса, пищна, провокативна, невероятно съблазнителна и неуловимо аргесивна, младата музикантка, с която сме свикнали в свободни размъкнати дрехи и напълно небрежен външен вид, бунтарски, неглиже и странен, е фантастична в разголените комбинации с главната роля на корсета от Burberry, Mugler, Valentino и Alexander McQueen. (Четете още: Много ти е хубаво руса, Били Айлиш!)

„Нагласата ми е, че мога да правя каквото си поискам. Всеки трябва да прави това, което го кара да се чувства добре. Ако искаш да си направиш операция, направи си операция. Ако искаш да носиш конкретна рокля, а някой смята, че си твърде едра за нея, зае*и - щом чувстваш, че изглеждаш добре, значи изглеждаш добре", казва Били в интервюто за изданието, едновременно признавайки за депресията си в миналото, причина за която е наднорменото й тегло. 

„Заради начина, по който светът ме възприемаше, аз не се чувствах добре", добавя певицата, разкривайки, че се усеща много по-женствена с руса коса. 

Фотосесията е заснета след като Айлиш обяви новата си песен „Your Power“, част от новия й албум „Happier Than Ever“.

„Харесват ми тези снимки, хареса ми цялата организация на сесията. Прави това, което искаш, когато и да го поискаш", написа Айлиш в Instagram. И мрежата избухна. С право!

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 4 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.