Следва

ФБР: "Човек с нормално емоционално здраве се грижи за косата си" и още от психологията на косата

Аяна Уилямс: "Чао, мои еднометрови нокти!"

Аяна, която държеше световния рекорд на Гинес за най-дълги нокти в света, ги отряза след 30 години "отглеждане" 

Nails преди 2 години

Тя се врежда в Рекордите на Гинес през 2017-та под наслов "най-дълги нокти на чифт ръце“. По това време ноктите са дълги общo 500 см, което прави по средно 50 сантиметра на нокът, а преди 2 дни, когато се сбогува с рекордната си собственост, размерът е двоен - 100 на пръст. 

Аяна се чувства облекчена и щастлива, че ще може за пръв път от 30 години отново да мие чинии и да си оправи леглото, което разбираме, защото, макар и задължение, домакинството има терапевтичен ефект, от който не бихме се отказали, дори в името на Гинес. 

"Винаги ще бъда кралицата със или без ноктите си, защото не ноктите правят мен, а аз правя тях специални.“ Дамата признава, че й е писнало константно да се притеснява да не счупи нокът, но и че дължината ще й липсва - въпреки факта, че за поддръжка са нужни 20 часа и две бутилки лак за нокти.

Ноктите ще бъдат изложени в Ripley’s Believe It or Not!, Орландо.

Ние не сме и близо до категорията на Аяна (и тотално нямаме желание да бъдем), но една от нелеките бюти дилеми на времето ни е "Къси или Дълги?" и ни е безкрайно интересно да чуем как носите ноктите си вие, анкетата е долу. 

Анкета

Размерът да е...

More Nails