Юпитер в Риби от утре: повече от щастлив транзит

Юпитер в Риби от утре: повече от щастлив транзит

Четвъртък е денят на Юпитер в астрологията, а в митологията - денят на Тор, Богът на гръмотевиците

Този четвъртък и ранния петък ще са като пречистваща лятна буря, свежа и уханна, защото Юпитер прави исторически транзит от знака Водолей в знака Риби. Планетата на щастието и късмета ще остане в емоционалния воден знак до 27 юли 2021, като от 20 юни до 11 юли ще е ретрограден в Риби, а на 28-ми ще се върне за известно време, до 28 декември, за да сме съвсем точни, във Водолей, след което ще поеме едногодишния си ход отново в Риби. Динамиката е красота в случая, обясняваме по знаци какво значат всички Юпитерови движения и как ще повиляят на всеки от зодиака... Този период от време - от днес до края на годината - е като предварителен преглед на това, което предстои през 2022-ра; Юпитер е планетата на подаръците, така че се очертава следващата година да бъде дар за всички нас. 

via GIPHY

Овен

Юпитер потъва във вашия потаен 12-ти дом, дома на благотворителността, духовността, подсъзнателните бягства и всички магически преживявания. Освободете място в своя свят за щедра почивка и нежно отстъпление към вашия вътрешен  мечтателен свят. Управляващата ви планета - Марс - в момента е в носталгичния, сантиментален Рак (и в 4-ия ви дом, дома на семейството и дома), което означава, че домашният живот, семейството и представите ви за възпитание са от голямо значение в момента. Активно преследвайте комфорта и се глезете с храна, сън, емоционалност и грижа за себе си... Чувствителният период, възможен с любезното съдействие на Марс, Юпитер и Нептун, искрящи в по-чувствителните сектори на вашата натална карта, ще е все пак приятен. Юпитер призовава да се позовавате на своята интуиция и безпогрешните вътрешни знания. Непознаваеми и неразрешими загадки могат да се появят, подтиквайки ви да се научите как да плувате в дълбоките води без да ви е страх. Има потенциал да подчертаете безкористността си, да се загубите в намирането на път към истински алтруизъм, но запомнете, че изкуство, музика и време насаме са решенията на повечето проблеми. Позволете на чудесата на света да завладеят въображението ви през следващите два месеца и половина, бъдете отворени за преживявания, които доказват, че не знаете нищо и е време да научавате все повече. Тъй като не можем наистина да отплаваме далеч, да пътуваме, да се срещнем с друга култура, философия или религия - трябва да си доставите приключенията по душевен път... Годината завършва с Юпитер отново в Риби, така че помислете за годишните си цели по-рано този път. 

Телец

Юпитер се спуска във вашия 11-ти дом, дома на приятелството и връзката с обществото, засилвайки хуманитарните надежди, амбиции и мечти. През следващите месеци ще сте силно настроени към благотворителни организации, каузи и проекти. Направете място за нови приятелства и запознанства в своя свят, нека целта ви е да се обедините и свържете с връстници и сродни души. Капацитетът ви да общувате по чувствен и личен начин се засилва, но това това не означава, че ще сте по-малко напористи и инатливи. Огненият Марс, който сега е в Рак (във вашия 3-ти дом, дома на комуникациите и мисленето), все пак позволява да разчупите маниерите си и да сте все по-отворени в общуването с хора. Юпитер прави съвпад с Нептун, предвещавайки добри времена в рамките на групова, отборна и колегиална обстановка (може би ще се откажете от постоянното желание за контрол, размивайки границите между "аз и моят живот“ и колективните интереси, благоприятствайки общото). Въпреки че периодът на Юпитер в Риби е страхотно време да се нарадвате на събирания, партита и всякакви увличащи социални случвания, внимавайте да не се залутате твърде далеч и да не се изгубите сред тълпата - илюзиите и заблудите заливат всички в момента, така че не приемайте нищо за чиста монета. 

Близнаци

Юпитер се издига до върха на вашата натална карта, Близнаци - 10-ти дом, домът на славата, известността и постиженията - сигнализирайки, че сега е време да вземете това, което искате, и разцъфнете потенциално като експерт (или авторитет) в света! Някои от най-големите ви амбиции се приближават към вас, тъй като Щастливата планета помага да насочите погледа си към най-вътрешните стремежи... Колкото повече пътувате, толкова по-добре! Успехът и наградите са най-голямата ви цел, благодарение на Марс, който сега е в Рак и във 2-ия ви дом, дома на материалните блага и финансите. Той изпраща потоци от приходи или гарантира, че материалната сигурност е част от всичко хубаво, което ще ви се случи до края на годината. С Юпитер в най-високата точка на картата ви всички ще ви гледат, виждат, познават, обожават. Планетата на късмета ще ви изведе на най-подходящия професионален път и ще помогне да се издигнете в кариерата си, особено ако се занимавате с търговия и маркетинг. Плавайте уверено в професионални води, тъй като репутацията и светските ви стремежи се повишават с това експанзивно влияние във вашия 10-ти дом - особено в художествените области или алтернативни лечебни методи: ако ви влече да сте учител по йога, фотограф, психолог, медицинска сестра, музикант, духовен учител, периодът ще е истински плодотворен за вас. Ако искате да направите впечатление на хората, използвайте интуицията си.

Рак

Юпитер се издига във вашия мечтателен 9-ти дом, дома на знанието, мъдростта, висшите мисли, пътуването и приключенията, сигнализирайки чудесно време да се облегнете на своите въображение, вяра и лични цели. Имате зелена светлина в посока да разширите кръгозора си и за щастие с Марс, който сега е във вашия знак, сте готови да действате, пълни с енергия... Независимо дали искате да пътувате, да изследвате непозната култура или система от вярвания, регион, философия или специализиран предмет - сега е моментът да започнете да се приближавате до мечтите си... Водете си дневник, записвайте на хартия мечтите и плановете си, търсете истината чрез говорене с хора, това е най-вдъхновяващата перспектива. За вас, Раци, транзитът на планетата-гигант е стремеж да научавате повече или да развиете собствените си убеждения и морален кодекс; какво смятате за справедливо и морално? Какви влияния ви помагат да изградите вярата си? Оптимистичната планета винаги предразполага към личностно развитие и води до бърз растеж и нови възможности. Развийте интереси, за които сте наясно от известно време, те може би изискват допълнително внимание и знание по теми, които вдъхновяват и вас, и близките ви. А най-важното в следващите два месеца е да споделяте вече натрупаната мъдрост!

Лъв

Юпитер се потапя във вашия 8-ми дом, дома на инвестициите, наследствата, облигациите, но и на мистериите, секса и подсъзнателните преживявания. Направете място за дълбоки преживявания и ангажименти, и да засегнете слабите си места, бихте могли да продължите напред с подкрепата и обичта на другите. Марс сега се е потопил зад завесата във вашия успокояващ 12-ти дом, дома на духовността, изцелението, подмладяването. Това разположение на огнената планета предразполага към по-ниски енергийни нива и към възможността да насочите усилия към потайните дела: да се справите с несъзнателно поведение или вредни навици. Доверявайте се само на най-близки и доверени хора... Юпитер иска и ще се позове на вашите страхове и на начина, по който изграждате себе си и житейските си ресурси (пари, енергия, време). Работете усилено за начините, по които можете да споделяте това, което имате, и да постигнете взаимноизгоден резултат за всички. Възможно е в следващите два месеца да получите безценно наследство. Върнете се към познати практики, които ви помагат да живеете щастливо, знаейки какво работи за вас и кой от обкръжението ви е гарантирано лоялен - няма нужда да бъдете всеобхватни в личния си живот, както обичаме да казваме, често по-малкото е повече...

Дева

Юпитер се потапя във вашия противоположен знак и издига погледа ви така, че можете съвършено да си сътрудничите и партнирате (в романтичен, бизнес или приятелски аспект) с близките си хора, представители на емоционалния воден знак. Обръщайте внимание на хората в живота си - колеги, приятели, семейство. Дайте път на връзките да разцъфнат, особено ако търсите любовна връзка, имате план за брак или очаквате нещо специално от половинката си... Този транзит на Юпитер ще помогне да развиете по-голяма осведоменост и опит с чувствата на другите, така че отворете врата към всеки вид сближаване... Възможно е също така да планирате специално и неочаквано тържество в близките месеци! Юпитер, освен в Риби, се премества и във вашия 7-ми дом, дома на любовта, партньорствата и женската енергия, което прави транзитът един от най-значимите за годината! Планетата на щастието издига вашето съзнание около интимните отношения. Имате и възможност да преживеете специални социални поводи, благодарение на Марс, който сега е в Рак във вашия 11-ти дом, дома на социалните отношения. Израстване, любов, интимност, нежност, близост - това е Юпитер в Риби за Девите... 

Везни

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.