Следва

News Екстаз: Интериорни тендове, Майли шокира Туитър, Барак и Мишел Обама тъгуват

Какво знаем дотук за "Моят полицай" с Хари Стайлс в главната роля

Снимките са в ход, а за драматичния любовен триъгълник първо писахме ТУК 

Movies & TV преди 2 години

Сюжет

В основата на филма лежи романа на Бетан Робъртс "Моят полицай" от 2012 година. В центъра на сюжета е млада двойка, Марион (Ема Корин) и Том (Хари Стайлс). През 50-те години те се срещат на крайбрежния булевард на Брайтън и се влюбват мигновено. Идилията нарушава кураторът на брайтънския музей Патрик (Дейвид Доусън), който започва да изпитва чувства към полицая Том. Заражда се страстен роман, незивисимо че в онези времена хомосексуализмът се наказва от закона. Триото изкарва известно време заедно, до момента, в който, по традиция, се намесва ревността. Нататък в сюжета следват времеви скокове, за да се стигне до 90-те години. Марион и Том са женени отдавна. Внезапно обаче в живота им се връща Патрик.

Актьорският състав

В сюжетната линия от 50-те играе Ема Корин, звездата от "Короната", в ролята на Марион, Хари Стайлс е Том, а Дейвид Доусън - Патрик. Остарелите герои, вече в 90-те, се играят съответно от Джина Маки, Лайнъс Роуч и Рупърт Еверет. Режисьор на филма е Майкъл Грандейдж, а за сценария се грижи номинираният за Оскар Рон Нисванер.

Дата на премиерата


Ема Корин

Датата на премиерата е неизвестна все още, но кастът вече е на снимки в Брайтън. От това следва, че премиерата на Amazon Studios е скоро.  

More Movies & TV