Следва

Денят на Майката: топ моделите и щерките, красива интерпретация на "крушата и дървото"

We love: Лейди Даяна и розовите Converse

Денят, в който принцеса Даяна носи чифт розови Converse при посещение на британската армия на 23 юни 1988 г., остава в историята 

Celebrities преди 2 години

От момента, в който се присъединява към британското кралско семейство, Лейди Даяна дава на света да разбере, че ще си има работа с характер, склонен към бунт, включително когато се касае за облеклото. От “mom jeans”, съчетани с ризи с флорален принт, през пуловери с жакардова плетка и мотиви, вдъхновени от Южна Америка до розовите кецове Converse, превърнали се в исторически през 1988 г., след като принцесата ги носи на посещение на Кралския Хемпширски полк на британската армия, базиран в Тидуърт, Уилтшир, Англия, налице е, както винаги сме казвали, точният външен код на едно силно, индивидуално, нетрадиционно и смело вътрешно Аз. 

Днес обръщаме внимание на един от най-характерните за горното случаи. Във въпросния ден, през далечния месец юни на 88-ма, Ди се пробва да управлява танк и да усвои основните принципи на военната тактика. Обута е с най-удобните обувки в женския гардероб: чифт кецове Converse Chuck Taylor All Star. Онзи много класически модел с гумена подметка и горна платнена част, които го правят лек и гъвкав.


Даяна на посещението в Хемпшир

Converse, поне от 1988-ма до днес, са задължителен елемент в гардероба на всеки модерен градски човек.  

Кецовете Converse Chuck Taylor са един от най-тренди моделите спортни обувки, те са емблематичен моден артикул за едно цяло поколение писатели, музиканти и художници. Следователно е напълно нормално, че Даяна ги избира за толкова важно посещение. Всъщност това модно решение предизвиква появата на безброй заглавия във всички британски таблоиди, които, както се разбра от четвъртия сезон на сериала „The Crown”, измъчват твърде много принцесата.

Даяна избира да ги комбинира с basic бяла тениска и къса прическа, подчертаващи нейната непринудена и естествена визия (Четете още: Историята за емблематичната къса прическа на принцеса Даяна).

В официалния сайт на Converse, класическите модели Chuck Taylor могат да бъдат открити в различни версии: високи, ниски и пантофки, както и в различни розови нюанси. Излишно е да се споменава, че те перфектно се комбинират с дънки и къси панталони, които позволяват ясно да се вижда това бижу. 

За протокола: Хемпширският полк е британско военно пехотно формирование, създадено през 1881 г. да служи по време на Първата и Втората световна война. Даяна го посещава и през 1992 г., като част от реорганизацията „Options for Change“, в резултат на която то се слива с Кралският полк на Кралицата за да се образува нов „Кралски полк на принцесата на Уелс“, който продължава традициите на кралския Хемпшир и до днес.

More from View Sofia

Man in black: хубавият Ромео и татко Бекъм - много елегантни на галата на УНИЦЕФ

Celebrities преди 2 години

Някой беше казал, че няма по-голямо щастие от това да си редом до  децата си, когато те вече са с една глава по-високи. В случая с многодетния Дейвид Бекъм това щастие е почти по 4, ако приемем, че най-малката му рожба, Харпър, все още не го е стигнала. В случая с 19-годишния Ромео, вторият по ред син в семейството на Дейвид и Виктория, най-хубавото е факт. Баща и син Бекъм се появиха в чудесно кореспондиращи настроение и стил на гала събитието "Синята луна", организирано от УНИЦЕФ в Лондон  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.