Денят на Майката: топ моделите и щерките, красива интерпретация на

Денят на Майката: топ моделите и щерките, красива интерпретация на "крушата и дървото"

1970-те и 1980-те години са славни времена за супермоделите - Синди Крауфорд, Кристи Бринкли и Бевърли Джонсън доминират модната сцена 


Синди Крауфорд и Кая Гербер

Днес на подиума, в списанията и рекламните кампании греят нови лица, много от тях - деца на бившите топ модели. Йоланда Хадид подкрепя неуморно дъщерите си Джиджи и Бела в първите им стъпки към славата, а Синди Крауфорд вероятно с радост наблюдава как дъщеря й Кая Гербер се очертава като най-успешното присъствие в модния свят - свят, който мама Синди отлично познава. В чест на Деня на майката, който се отбелязва в над 40 държави по целия свят на 9 май, View Sofia припомня кои са топ моделите от близкото минало, чиито дъщери днес са в центъра на модния интерес от всеки възможен ъгъл. 

Синди Крауфорд и Кая Гербер


Синди и Кая 

Синди Крауфорд е жива легенда на модната индустрия. Красавицата от Илинойс прави името си извънредно популярно с неуморната си, професионална и безкрайно красива работа с гиганти като Pepsi, Versace и Revlon. Тя е част от "Голямата петорка", заедно с Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста, Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън, а малко след това и Стефани Сиймур. Крауфорд и 19-годишната й дъщеря Кая Гербер изглеждат повече като сестри, отколкото като майка и дъщеря. Новата модна звезда е наследила ефектната красота на мама, което не значи, че няма своя ярка индивидуалност. Момичето е буквално на върха в момента - работи с най-най-големите имена в бизнеса и то непрекъснато - Calvin Klein, Marc Jacobs, Saint Laurent и Versace, освен останалите.


7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд


Street Style вдъхновения: Кая ГерберСинди Крауфорд за Gianni Versace, 1987

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.