Следва

КАКВО НОВО НА BIODERMA WOMEN’S RUN 2021?

Твърде дълго, може би? Но пък й стои чудесно: червеното манто на Кейт

Лондон, лансиране на книгата „Hold Still“, херцогиня Катрин в червено и беж в Националната портретна галерия 

 

Celebrities преди 3 години

39-годишната херцогиня попадна в обектива на колегите, отразяващи премиерата на специална книга с фотографии, уловили живота по време на пандемията.  

Елегантна комбинация на съпругата на бъдещия крал на Великобритания включва добре скроено ярко червено манто от марката Eponine London, обувки на ток в кафеникав нюанс от DeMellier и кореспондиращаа чанта от същия бранд. Под мантото се вижда пола солей в бежово, вероятно част от рокля, като прави впечатление контрастно синята подплата на връхната дреха. 

Макар че палтото на Катрин изглежда твърде дълго, не може да не признаем, че на представителката на кралското семейство, с нейната тънка снага и отлични пропорции, то стои повече от добре. Яката тип столче допринася за това дрехата да не стои напудрено и самоцелно, а да внушава завършеност и мисъл, а цветът приляга перфектно на тъмната коса и чудесен тонизиран тен на херцогинята. 

Иначе, ангажиментът на Катрин е част от инициативите по проекта „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020“, стартирал миналата година, чиято цел е да оформи колекция фотографии, запечатали живота по време на пандемия. От над 30.000 изпратени снимки са избрани 100-те най-добри, намерили място в книга. По повода Катрин остави няколка екземпляра от изданието на произволно избрани места в британската столица. 

 

More from View Sofia

А ти, склонен ли си да печелиш от OnlyFans - платформата за ексхибиционисти, артисти и всеки друг, който няма проблем с това

Health преди 1 година

Едно пътуване из една от най-известните платформи, която почти не е контролирана. В нея някои се забавляват, а други забогатяват, но не можем да не споменем и че мнозина са изложени на риск.

Всичко, което е Адел: цялото изключително интервю, за сина, бащата, болката, музиката и силата

Celebrities преди 2 години

"На път за Heart & Hustle, частна фитнес зала в Западен Холивуд, където ще се присъединя към Адел за тренировката й в понеделник сутрин, имам ясното усещане, че Кралицата на сърцата е на път да спечели и мен", казва Аби Агуайър, авторката на това разтърсващо и разголващо интервю за Vogue    

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.