Следва

Дай, Боже, всекиму! Сладкото семейство на Криси Тейгън и Джон Леджънд за Vogue

Джей Ло и Бен Афлек together forever? Какво знаем дотук?

След разбитото сърце идва ред на сглобяване на парченцата... най-добре от същия човек, като се замислим

Celebrities преди 2 години

Носителят на Оскар Бен Афлек е забелязан няколко пъти да ходи в дома на бившата си любима Джей Ло в Калифорния, като остава там с часове. Следите са горещи - Бен е видян няколко пъти да се качва и слиза от бял джип Escalade, за който се знае, че е на Лопес, с който е откарван в близкото й имение и след часове връщан оттам.


Бен Афлек излиза от белия джип Escalade на Дженифър Лопес


Дженифър Лопес в белия си Escalade, 29 април

Въпреки че двойката не е била забелязана заедно в този конкретен случай, източник твърди пред Page Six: „Охраната го взема наблизо и го оставя, след като прекарва няколко часа в дома й.“

Предполага се, че 48-годишният Афлек е посещавал 51-годишната Лопес три пъти, откакто се завърна в Лос Анджелис от снимките на новия си филм „Сватбена пушка“ в Доминиканската република. Все пак част от хората, близки до звездите, са категорични, че бившите гаджета са просто приятелски настроени, каквито са били през всичките години след раздялата си. Други обаче твърдят, че нещата ескалират с часове и "Джен е много щастлива".  

Междувременно стана ясно, че госпожа Лопес е била забелязана на вечеря с бившия си годеник Алекс Родригез на 23 април в хотел Bel-Air, на същото място, където доскорошната гореща двойка прекарва първата си среща през 2017 г. (Четете още: "Опитвам да спася връзката": Дженифър Лопес коментира разрива с Алекс Родригез). Джей Ло притежава имение наблизо за 28 милиона долара.


Бен Афлек на входа на хотел Bel-Air, след като е оставен от кола, за която се твърди, че е на Дженифър Лопес на 29 април

Няма лошо да се поддържат приятелски контакти с бившите, но Aлекс не е единственият бивш годеник, с когото Лопес се вижда, откакто е в града.

Очевидци твърдят, че Афлек е забелязан в същия хотел, ден преди J.Lo да види A-Rod, т.е. на 22 април, като отново слиза от бял джип, същият, който по-късно откарва Лопес на среща с неин бизнес сътрудник.

Дни по-късно, на 28 април, Афлек е забелязан да излиза от дома на Лопес в Бел Еър. И още един път - на 29 април, като сутринта оставя колата си в хотел Bel-Air и е прибран от същия бял Ескалейд, за да отиде в дома на J.Lo. Около 3 часа и половина по-късно, същият бял джип го връща в хотела. Афлек е заснет на слизане от колата в тениска, дънки и маратонки, със зелена раница. 

Бен Афлек и Дженифър Лопес, 2003г

Припомняме, че Афлек и Лопес бяха една от най-горещите двойки в началото на 2000-те. Връзката им продължи година и половина, като през 2002-ра обявиха, че са сгодени. Двамата станаха известни като „Бенифър“ в медиите. Двете звезди решиха все пак да отложат сватбата си през 2003, а месеци по-късно - през януари 2004 обявиха раздяла, определена от самата Лопес като „вероятно първото ми голямо сърцеразбиване“. След това Афлек се ожени (през 2005-та) за колегата си Дженифър Гарнър, с която имат три деца, преди да дойде разводът през 2018-та, за който Афлек твърди, че е "най-голямата болка" в живота му. 

Известно е, че Лопес не спира да се среща със свои звездни приятели, откакто стана ясно, че с Родригез са се разделили. „Когато си толкова известен, няма с кого да говориш, освен с хора, известни също толкова, колкото и ти", твърдят близки до Джей Ло. Официалните представители на Афлек и Лопес не са коментирали новината до момента. И все пак, от последните часове е информацията, че Бенифър са прекарали седмица време на почивка в Монтана, където Бен има имение, при това само двамата, като са пътували с частен самолет. Предстои да видим ново доказателство на една от двете тези: "Първата любов ръжда не хваща" или пък по-съвременната, тази на Фредерик Бегбеде: "Любовта трае три години"... чакаме!  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.