Следва

The One Where They Get Back Together: Новият тийзър на "Приятели"

News Екстаз: Интериорни тендове, Майли шокира Туитър, Барак и Мишел Обама тъгуват

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Джей Ло и Бен Афлек май...

Той й прави мили комплименти, тя май се разделя с Алекс Родригез, той й дава къщата си в Монтана, за да си почине за малко. Жокерите, че двамата май се събират са много. Джен никога не е крила интимния си живот, така че очакваме скоро да знаем със сигурност.

Следващото шоу на Gucci ще е в LA

На 3 ноември сме в Калифорния. След като COVID накара марката да отмени Cruise 2021 шоуто в Сан Франциско миналата година, Gucci обяви, че ще проведе следващото си модно ревю в Лос Анджелис. И като се има предвид последната кампания на Gucci, включваща знаменитости - гости на Джеймс Кордън, имаме чувството, че ще се видим с Били Айлиш, Хари Стайлс и Фийби Бриджърс, Даян Кийтън...

Риана и Ники Минаж в колаборация

Не се знае каква, дали и защо, но спекулациите започват, понеже момичетата онзи ден взаимно се последваха в Инстаграм. Може да е за грим, козметика, бельо, може да е песен... ще видим.

Първото интервю на Елън Пейдж като Ерин Питърсън

Момичето, което вече е момче, се появи в трогващо и искрено интервю при Опра Уинфри, което препоръчваме на всеки, вървящ по път, подобен на този на Елън/Ерин. Опции за гледане са Apple TV+ и сайтът на CBS News.

Мишел и Барак Обама се сбогуваха с кученцето си

Загуба, към която сме безмерно съпричастни. 12-годишният Бо си отива след усложнения при раково заболяване. "Днес семейството ни загуби истински приятел и лоялен спътник. В продължение на повече от десетилетие Бо беше постоянно, нежно присъствие в живота ни - щастлив да ни вижда в нашите добри и лоши дни и всеки ден между тях. Той толерираше суматохата в Белия дом, лаеше силно, но не хапеше, обичаше да скача в басейна през лятото, беше неспокоен с деца, обожаваше остатъци от масата и имаше страхотна козина. Той беше точно това, от което се нуждаехме и повече, отколкото някога сме очаквали. Ще ни липсва много", написа Барак в Инстаграм.

Джързи на Майкъл Джордан - продадено за рекордните 1.38 милиона

Екипчето от университетските години на Джордан е тройно по-скъпо от предишния, продаден на търг негов потник (480 хиляди долара). Крис Айви, специалист по спортни стоки и търгове, определя това като "невероятна и умна инвестиция". 

Почина основателят на Vans

Пол Ван Дорън основава сладурския обувен бранд през 1966 като House of Vans, а през 90-те марката остава само с последната дума от името. Обичаме своите Вансове и многото топли летни приключенски спомени, които имаме с тях. Причината за смъртта на Пол е неоповестена, но 90-годишният му живот е абсолютно автентичен и колоритен. Като чифт Vans.  

Бритни Спиърс е розовокоса

Поп дивата сподели тази снимка с описание: "Miss pussycat loves to bite... be careful ladies and gentlemen !!!!!" Радваме се не толкова на косата, колкото на младия й дух.  

Майли пя и изглежда зверски в SNL

Цял Туитър иска да знае откъде да има такава блуза и отговор няма. Изборът на тоалет е съобразен с повода - Деня на майката - както и изпълнението, посветено на Тиш Сайръс, майката на Майли. Четете още: Денят на Майката: топ моделите и щерките, красива интерпретация на "крушата и дървото"

Важно е вкъщи всичко да е кръгличко

Ние постоянно работим за дома си, този сезон се ориентираме към средиземнорски стил текстил, глина и принтове, според най-новите интериорни тендеции трябва задължително да имаме и някаква кръгла мебел. Четете още: 20 кадъра божествен ИНТЕРИОР: синя врата, глина, много принт, бяло и още.

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.