Следва

11-те най-добри тоалета - Brit Awards 2021

ЧРД, 56, Линда Еванджелиста

Без аналог 

Celebrities преди 2 години

Изключителната кариера на тази божествена жена започва отдавна, когато Линда е на 19. Едно от иконичните лица на световната мода, някъде между Кейт Мос и Наоми Кембъл, младата красавица дебютира през 1984 година на корицата на L’OFFICIEL Париж. Появата й бе.ежи началото на една върхова кариера, белязана в късните 80-те от безкрайни ревюта за Chanel и Gianni Versace, като и на двата бранда Линда е абсолютната муза, наред с десетки други ревюта, кампании, реклами, спотове и каквото се сетим.

“Няма друг професионалист в модния свят, като Линда", казва за нея Карл Лагерфелд. Вероятно в контекста на това изказване, самата Линда произнася крилатата фраза: "Не ставам от леглото за по-малко от 10 000 долара на ден", което в онези времена звучи скандално, но от днешна гледна точка смятаме, че е честно, а откровеността няма нужда да се гримира (Четете още: Fashion Starter: "Не ставам от леглото за по-малко от десет хиляди долара!" Линда Еванджелиста на 55).

Точно както няма нужда от грим и вечната Линда - грациозна, различна, хлъзгава, интересна и безкрайно фотогенична, тя е един от супермоделите на нашето време, въпреки оттеглянето й през 1998-ма.

via GIPHY

За да й честитим с леко закъснение (Линда навърши 56 вчера, на 10 май, рожденият й ден съвпада с този на Миуча Прада), View Sofia избра 56 кадъра фантастична Линда, защото красота като тази е вечна!
 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.