Следва

Beauty Lesson: Как да сме като момичетата на Chanel Cruise 2022

Скули, любов моя! 7-та начина да направим лицето тънко

Разтърсихме се има ли начин на лицето първо да му проличи, когато правим диета. Има, оказва се, но на помощ задължително се притичат и някои техники, които помагат за премахване на подпухналостта и мастните натрупвания, за един наистина красив контур 

Face преди 2 години

МЕЗОСКУЛПТНИ ИНЖЕКЦИИ

Тези инжекции помагат за коригиране на локализираните мастни натрупвания в средата и долната третина на лицето. Процедурата не унищожава мастните клетки, но възстановява метаболизма им. В резултат на това клетките намаляват по размер, престават да натрупват мазнини и започват да извършват липиден катаболизъм. С други думи, белите мастни клетки се трансформират в кафяви.

Тази техника е показана и като превенция на свързаните с възрастта деформации при някои видове стареене. Курсът на процедурите се избира индивидуално в зависимост от нуждите и тежестта на увреждане на тъканите.

БУКАЛЕН МАСАЖ

Един от болезнените, но ефективни масажи на лицето. По време на процедурата има ефект върху областта на скулите и бузите, насочен към укрепване на мускулите и повишаване тонуса на тъканите. Специалист с добро владеене на тази техника може да преобрази лицето ви като скулптор! Има доста материали и в youtube, ако решите да пробвате сами. 

ЕНДОСФЕРА НА ЛИЦЕТО

Ендосферата работи чудесно за корекция на обемите, дава мощен лимфен дренажен ефект и стимулира подобряването на микроциркулацията. Той е идеалният спътник при инжектиране на Mesosculpt.

МИКРОТОКОВЕ

Разбира се, микротоковете са един от най-ефективните методи за грижа за лицето. Масажът с микроток гарантира лимфен дренаж и възстановяване на мускулния тонус. Благодарение на тази процедура контурът на лицето значително се подобрява.

ЗАСНЕМАНЕ С КИНЕЗИО

Козметологичното лепене на лице е неинвазивна процедура за премахване признаците на стареене. Лентите са изработена от 98% памук и 2% еластан. Съчетава се добре с масажи на лицето, залепва върху нагряти мускули и удължава ефективността на процедурата. Увеличава се производството на колаген и еластин, мускулите и тъканите се стягат, лицето е свежо и отпочинало. Лентите се залепват по масажните линии и по този начин действат повърхностно, стимулирайки изтичането на лимфа, което се забавя с възрастта. Тоест, с помощта на ленти можете не само да отпуснете или стимулирате мускулите, но и да премахнете отока от лицето.

УЛТЕРА

Smas лифтинг може да се използва за лечение на мазнини в областта на лицето (и не само). Ултразвуковото действие води до „изравняване“ на мастната тъкан и укрепване на рамката.

BBL ФОТОТЕРАПИЯ В РЕЖИМ ST

Инфрачервеният лазер помага в борбата с много проблеми. Представете си как влакната от вълнен пуловер, хвърлени в сушилнята, се свиват и стягат и ще разберете механизма на действие на инфрачервеното лъчение върху нашата кожа. Изключително ефективен метод при розацея, освен за стягане и оформяне на контура.  

More Face