Следва

По-секси от мама Мадона: Лурдес Леон е "уау" в тази сесия

Win It

WIN IT! 

All About Life преди 2 години

Изход. Бягство. Мечтание. Красота. Искаме ден, момент, вечност, изживени прелестно, някъде далеч. И това "далеч" е душевно определение, а не физическо, избираме и искаме да сме тук, у дома, в София, но всичко да ухае, да изглежда и да се усеща глезещо, грижовно и луксозно. По френски... Искаме French Exit - ден, или дни, изпълнени с грижа за НАС - за кожата, тялото, душата... 

French Exit е за всяка душа, прелестната козметика от Esthederm, с която осъществяваме френското си бягство - също... Затова подаряваме на един от вас най-секси кутията на всички времена, пълна с лукс, шеметни резултати и кожа като на френско момиче. Замисълът ни - бягство заради себе си, към себе си, от любов към себе си.

За да бъде ваша вълшебната ни кутия френско съвършенство, с два продукта от безупречната почистваща гама Osmoclean - Нежен крем за почистване на пори (75ml) и Oзаряваща маска с изглаждащ ефект (75ml), и два продукта с Eau Cellulaire - Клетъчен гел-крем (40ml) и клетъчна вода (100ml): напишете в коментар защо ни обичате, нас, вашата медия View Sofia, и тагнете поне трима човека, с които в точно този миг бихте избягали, завинаги или закратко, любовно, красиво, по френски...

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.