Следва

Знаете ли, че кралица Елизабет притежава McDonald's?

По-секси от мама Мадона: Лурдес Леон е "уау" в тази сесия

На 24, усещат се като повече 

Celebrities преди 2 години

Малката, пардон, вече не толкова малка, щерка на Мадона - Лурдес, се очертава като нестандартна, но достатъчно ярка звезда на модната арена. Невисока, с огромни очи и агресивно изразен сексапил (в епитета "агресивно" не влагаме абсолютно нищо лошо тук, на госпожица Леон това пояснение лепва като ръкавица), мацката е новото рекламно лице на марката Barragan, а нарочната сесия е публикувана в Office Magazine. Лурдес сподели веднага след като изданието се появи по щандовете снимки от рекламната работа в Instagram, като любопитното за профила й е, че тя го стартира едва в началото на тази година, а вече има 133К последователи. 

На снимките Лола (както дъщерята на звездата предпочита да се нарича) позира в провокативна рокля с цепка на гърба и обувки на висок ток, силно напомнящи тези за  стриптийз изпълненията. Друг поразителен детайл от кадрите е боди артът отзад под формата на стълбище към небето. На друга снимка Леон, с помощта на перука, се превъплащава в блондинка.

Четете още: We love: Лурдес за Miu Miu

Какво мислят феновете на Лола за новата й работа е неизвестно. Лурдес е ограничила функцията "коментари" в Instagram, след като няколко пъти се кара интензивно с непознати в профила си. Дъщерята на певицата реагира остро на язвителни коментари и не сдържа гнева си по никакъв начин. 

Припомняме, че Лурдес има кампании и за Марк Джейкъбс, Стела Маккартни х adidas, Miu Miu, както и колаборации с доста други марки, като появата й неизменно се обсъжда в мрежата.

Нормално, на младата мацка очевидно изобщо не й се струва важно да пази някакъв имидж или да се съобразява с нечии очаквания за собственото си развитие. На ръба и дори леко отвъд ръба на скандалното, Лурдес е типичен представител на новото поколение звезди, обичайно деца на звездни родители, които имат цялото самочувствие, а и пари, на земята, за да живеят живота си и да изразяват себе си точно както им харесва. Госпожица Леон е доста разкрепостена, даже сега ни е странно като се сетим, че имаше кратка любовна афера с нежния Тимъти Шаламе. Представете си само, тази дама и онзи господин... но, това му е хубавото на живота, че е пъстър!


Лурдес Леон с татко си Карлос Леон и мама Мадона 

More from View Sofia

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Celebrities преди 1 година

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.  

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.