Следва

Топлес Ирина Шейк и Ирина Шейк в Burberry: всякак хубава!

15 чувствени снимки на младата Летисия Каста по повод ЧРД!

Френската икона на красотата и сексапила, Летисия Каста, навърши на 11 май 43 години  

Celebrities преди 3 години

Помним я, откакто се помним, сякаш... Синеока, с вечното френско излъчване на момиче/жена без възраст, леко хашлак, но много повече дама, френският символ на красотата - Летисия Каста, модел и актриса, навърши 43 години на 11 май 2021-ва.

Кариерата й започва още в средата на 90-те: на 18-годишна възраст вече има подписан договор с Victoria's Secret, а малко след това става преобразената Мариана - един от най-важните символи на Франция. Любимка на Ив Сен Лоран, тя никога не демонстрира срам или свян от струящата на талази от лицето и тялото й сексуалност. Припомняме си заедно някои от най-чувствените фотографии на Летисия Каста, с което казваме на тази вечна жена - ЧРД! 

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.