Следва

The Drone Runway: Най-непрактичната колекция на годината или Duran Lantink Pre-Fall 2021

We Love: Леопардова Зендая в новата кампания на Valentino

Тя е новият посланик на модната къща и хищна котка в тази кампания

All fashion преди 2 години

Според Пиерпаоло Пичоли Зендая е в състояние да изрази всички ценности на марката в един кадър, макар пред себе си да имаме два, превръщайки творението на Valentino в нещо необикновено. Тя олицетворява ценностите на бранда - равенство и приобщаване на различните - които марката защитава, но също така предава съвременния романтизъм, който прехласва всички ни по Valentino. Сега актрисата и певица участва в снимките на рекламна кампания, посветена на новата колекция Eсен/Зима 2021-2022. Фотограф е Дейвид Симс, a мястото - Palace Theatre в Лос Анджелис.


Valentino, Fall 2021, READY-TO-WEAR


Рекламната кампания се казва Roman Palazzo и продължава историята на колекцията, която бе представена в Рим по най-неочакван начин: в нея величието отстъпва място на интимността. Известен с умението си да измества границите на модната фотография, Дейвид Симс улавя Зендая царствена и страстна, седяща в центъра на празна сцена, носейки дрехи от колекцията на марката и новите аксесоари на Valentino Garavani Rockstud Alcove. "В рамките на естетическия избор може да се представи холистична идентичност на хората. Това е силата на модата и силата на човека“, е посланието на Valentino и Зендая.

Изпитваме автентично женско възхищение към хубавата Зендая - с тези провокативни пози, с разветите коси, с острия поглед и с много Valentino върху себе си тя е като work of art... 

More All fashion