Следва

The Drone Runway: Най-непрактичната колекция на годината или Duran Lantink Pre-Fall 2021

We Love: Леопардова Зендая в новата кампания на Valentino

Тя е новият посланик на модната къща и хищна котка в тази кампания

All fashion преди 2 години

Според Пиерпаоло Пичоли Зендая е в състояние да изрази всички ценности на марката в един кадър, макар пред себе си да имаме два, превръщайки творението на Valentino в нещо необикновено. Тя олицетворява ценностите на бранда - равенство и приобщаване на различните - които марката защитава, но също така предава съвременния романтизъм, който прехласва всички ни по Valentino. Сега актрисата и певица участва в снимките на рекламна кампания, посветена на новата колекция Eсен/Зима 2021-2022. Фотограф е Дейвид Симс, a мястото - Palace Theatre в Лос Анджелис.


Valentino, Fall 2021, READY-TO-WEAR


Рекламната кампания се казва Roman Palazzo и продължава историята на колекцията, която бе представена в Рим по най-неочакван начин: в нея величието отстъпва място на интимността. Известен с умението си да измества границите на модната фотография, Дейвид Симс улавя Зендая царствена и страстна, седяща в центъра на празна сцена, носейки дрехи от колекцията на марката и новите аксесоари на Valentino Garavani Rockstud Alcove. "В рамките на естетическия избор може да се представи холистична идентичност на хората. Това е силата на модата и силата на човека“, е посланието на Valentino и Зендая.

Изпитваме автентично женско възхищение към хубавата Зендая - с тези провокативни пози, с разветите коси, с острия поглед и с много Valentino върху себе си тя е като work of art... 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.