Следва

История, внушение и символика на 5-те НАЙ-ВЕЛИКИ модни лога

The Drone Runway: Най-непрактичната колекция на годината или Duran Lantink Pre-Fall 2021

Всъщност брандът я определя като Spring/Summer/Fall/Winter-2021 

Runway преди 2 години

Определено най-приятно-сбърканото нещо, което сме виждали в последно време, е тази колекция на холандската марка Duran Lantink. Всичко се размива още с определението Pre-Fall Ready-to-Wear, защото макар формално да е за носене есен, брандът казва, че колекцията е всесезонна, а междувременно никак не сме ready to wear рокли с голи гърди и без бельо през който и да е сезон. 

Много интересна е, защото използва остатъчни дрехи и материи от Balmain, Balenciaga, Prada, Proenza Schouler, Vetements, Marine Serre и много други, a целият шаш завършва с десетките летящи около моделите дронове, заради които първоначалното ни задължително възклицание е WTF?!

Дрехите са близо до скандала, моделите също, но за нас това е изключително висока мода, мислеща за планетата и немислеща за конвенционалните и общоприети изисквания на мейнстрийм зрителското око. Цялата е в галерията ни, а ревюто - в тези 6 минути:

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.