Следва

Големите любовни истории: Марк Зукърбърг и Присила Чан, любов като лайкче

Красотата да подаряваш и кампанията „Брошка с кауза“

Avon с нова инициатива в подкрепа на жените, пострадали от домашното насилие

Health преди 2 години

Когато си подарявал всичко на любимите си хора, време е да подариш нещо безценно.

През месец април Avon стартира благотворителната си кампания „Брошка с кауза“, която цели да подпомогне борещите се с рака на гърдата и домашното насилие. По този повод от бранда създават четири специални брошки с емблематичните знаци на двете каузи, които са достъпни в сайта на Avon от месеците април (за рака на гърдата) и май (за домашното насилие). Брошките ще са налични през цялата година, защото за съпричастността няма времева граница. Събраните средства от продажбата се даряват на 100% на организации, борещи се с превенцията на тези наболели проблеми.

Благотворителната кампания на Avon носи посланието „Красиво е“, защото е красиво да помагаш на тези в нужда, да си съпричастен към чуждата болка, да спасиш нечий живот.

Купуването на брошка от специалната колекция на AVON за борба с домашното насилие, която е акцент през месец май, е възможност да покажем доброто си сърце и да подарим на любим човек, не само красив подарък, но и символ на надеждата и вярата в живота. Да предадем посланието „Красиво е“ на всеки около себе си и да вдъхнем надежда на страдащите.

АVON е глобална мрежа, с повече от 5 млн. жени по цял свят и над 1.1 млрд. долара, дарени за инициативи в подкрепа на нежния пол. Сега можете да се присъедините към каузата и заедно да докажем, че да се дарява е красиво!

Купете брошка с кауза, подкрепете борбата срещу домашното насилие. Разберете как да го направите тук.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.