Следва

Кралица Летисия като тигрова лилия в бюджетен, но безкрайно ефирен ансамбъл

Опс! Кралицата на Нидерландия празнува юбилей в "гола" 3D-рокля

Особен избор за важен момент в живота 

 

Celebrities преди 3 години

Кралица Максима празнува юбилей - монархът на Нидерландия навърши 50 години. Кръглата дата е отбелязана подобаващо - заедно със семейството в театър Royal Square в Амстердам на тържествен концерт в чест на собствения рожден ден. Максима предизвика небивал фурор, появявайки се на стъпалата пред залата в потресаваща вечерна рокля, дизайн на най-прочутата модна дизайнерка от страната на лалетата - Iris Van Herpen. Синьо-зелените линии върху прозрачната тъкан внушават усещането за вълни, нарисувани върху тялото. Друга особеност на тоалета - известно е, че футуристичните си творения брандът печата на 3D-принтер. Смелият "гол" избор допълват фамилните бужита с изумруди и брилянти.  

На събитието Максима е придружавана от съпруга си - крал Вилем-Александър в син костюм, бяла риза и лилава вратовръзка. Присъстват още бившата кралица на страната - Беатрикс; и трите дъщери на действащата монаршеска двойка. Най-голямата, Катарина-Амалия, и по-малката Ариадна, носят за случая дълги флорални рокли на британския бранд Needle & Thread. Принцеса Алексия пък залага на тоалет от миди-пола, украсена с волани и горна част с V-образна деколте на френската демократична марка Maje.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.