Следва

Истинската история зад „Halston" на Netflix

"Стара книга за нова!" с Bulgaria Mall и Booktrading

Стара книга за нова? Да, възможно е! Ела на 24 май между 10:00 и 20:00 часа на ниво партер в Bulgaria Mall и открий страхотната им библиотека на ниво партер, която превръща старата книга в нова! Донеси старите си книги и в замяна ще получиш чисто нова от селекцията с български автори в Booktrading!

Books преди 2 години

А сега ще ви разкажем малко повече за инициатива на Bulgaria Mall, която се надяваме да прегърнете силно, както и ние направихме! 24 май е Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Ден, в който e важно да се напомни, че книгите са важни и заедно трябва да поддържаме магията им вечна. Носейки стари книги, вие ще направите две полезни действия - ще вдъхнете нов живот на позабравените заглавия, тъй като всички получени от вас книги на 24 май ще бъдат дарени на читалище “Надка Караджова - 2012”. А в замяна, вие ще получите нова книга, която да прочетете с удоволствие!

Как ще се случи всичко това?

На ниво партер, до сцената, ще откриете специално създадена библиотека. В нея ще се събират старите книги, които ще бъдат дарени след това. При предаването на старите ви книги, ще ви се предостави талон, с който да посетите книжарница Booktrading, ниво +2, и да вземете своя НОВА КНИГА от специалната селекция с български автори!

Повече информация за кампанията и заглавията, част от селекцията на Bulgaria Mall, ще откриете тук.

More from View Sofia

Позиция на екипа на "Откраднат живот" за "побоя" над Диана Димитрова: 31 х пълно поименно единодушие

Celebrities преди 1 година

Ако не ставаше дума за изключително важната, нетърпяща никакво отлагане тема за насилието над жени, вероятно не бихме обръщали повече внимание на този казус, главно поради неприятното и нечисто естество на междуличностната драма на двама души. Но с оглед невероятно фината и важна граница между допустимо и недопустимо, жертва и насилник, морално и неморално, публикуваме позицията на екипа на филма, от чиято снимачна площадка тръгна скандала, макар и с петгодишно закъснение >>>   

More Books