Следва

За Телците с любов

5-те най-тренди начина да стилизираме своята Chanel 11.12

Възродена съвсем скоро в разкошна рекламна кампания от Инес и Винууд и София Копола, вписваме я в най-големите трендове на сезона така: 

All fashion преди 2 години

Тя е чантата-мечтание на сезона, породено в нас от класическия и вечен дух на аксесоара, облечен в чудна нова рекламна кампания, която, както писахме, връща модела 11.12 там, където му е мястото - на върха на класата в аксесоарите. И понеже предполагаме (така и ще се случи), ще носим своята 11.12 цяло лято, даваме си няколко идеи как е най-модерно да я съчетаем, така че да изпъкнaт хубавината и чарът й максимално. Това е видеото, което ни вдъхновява в този дъждовен майски понеделник, а 5-те know-how съвета са надолу. 

B&W

Все пак говорим за Chanel, които и сега и винаги, най-много обичат черно-бялата естетика, която любов се потвърждава от последната Cruise 2022 колекция на бранда. Първата 11.12 на всеки трябва задължително да е черна или бяла, а с едно карамелено палто за пролетта или нежен копринен, пак черно-бял, шал за лятото е чудна. Стилисти съветват, ако чантата е бяла обувките да са черни или обратното. 


A pop of colour!

При такова много цветно съчетание чантата е слънцето на нашия аутфит. Да я имаме в ярък цвят като това коралово е най-лятната идея, която ни хрумва, а всичко останало в тоалета се определя само от настроението и повода - важното е да е цветно!


На почит са логата

Логоманията е манията на годината, а и 4, 5, 6 неща Chanel са повече от едно нещо Chanel, нали? Много сладко и свежо е да координираме цвета на чантата с цвета на монограма и например маникюра или червилото си. 


Заигравка с неон и принт

Почти неоновият нюанс на чантата е магнит за стиловоосъзнати погледи, а в съчетание с принт аутфитът става като игра, като книжка с картинки, като песен на два контрастни гласа. Цаката е само да сме смели и да знаем, че сега много шареното е много модерно. 


Business Lady

11.12 излъчва класа и сдържаност, освен безпрекословна модерност. Тя е това, което може да ни спаси, когато се успиваме за работа, плюс класическите летни бизнес дрехи и аксесоари - хубав сандал, пола под коляното, елегантни обици. Аутфитът става бижу и се чувстваме леки и много хубави на работа. Това е силата на наистина качествената, вечна чанта-символ! 

More All fashion