Следва

Мис Мексико е Мис Вселена 2021

Виктория в Ротердам за Евровизия 2021 - сладка, самостилизирана, съвременна

Виктория е вече в Ротердам, където предстои финала на Евровизия 2021. Ето я на откриващата церемония пред медии снощи 

Celebrities преди 2 години

Много хубава с перфектно уцеления червеникав нюанс на косата, нашата сладка малка Вики изглежда истински свежо в Ротердам вчера. Тя е певицата, която ще представи България на тазгодишното издание на европейския песенен конкурс, а очакването е повече от осезаемо, имайки предвид паузата през миналата година, която отложи мероприятието за този месец май. 23-годишната варненка изглежда много свежо в пепитеното си манто с кадифен ревер, бяла риза и силно откроими бижута на български бранд. Попитахме колегите от пресофиса на Евровизия в България кой е стилистът на Вики, на което те с готовност ни отвърнаха - сямата тя. Не се виждат обувките на певицата, но очевидци твърдят, че са Баленсиага. Няма значение, от видяното заключаваме, че Вики има приятен ненатрапчив и елегантен вкус, без никакъв страх от риск или експеримент. Браво!    


Бижута: Ivoke Jewelry, обувки: Balenciaga, стайлинг: Виктория

За снощната откриваща церемония, Виктория сподели: “Вълнението е огромно. За пръв път се срещам с по-голямата част от участниците, вярно, спазвайки дистанция. Мерките са изключително строги, но въпреки това се срещнах с почти всички медии, които присъстваха на тюркоазения килим. Вече нямам търпение за втория полуфинал на 20-и май, когато ще изпълня “Growing Up is Getting Old” на най-голямата музикална сцена в света”.

Иначе, откриващата церемония за Евровизия 2021 се проведе на круизния терминал в Ротердам, като не присъстваха участниците на Малта, Румъния, Полша и Исландия, защото са под карантина.

Във вторник ще се проведе първият полуфинал на Евровизия 2021, който зрителите могат да гледат на живо от 10 вечерта по БНТ 1. 16 артисти ще се борят за 10 места в големия финал на 22-ри май.

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. България е един от големите фаворити за победа, заедно с Франция, Малта, Италия и Исландия.

Ето видео с част от изпълнението на Виктория:

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България ще гледаме шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа в трите фестивални вечери. 


Току-що, организаторите ни изпратиха цяла снимка на цялата визия на Виктория

More Celebrities