Следва

Позиция на bTV Media Group

Мис Мексико е Мис Вселена 2021

Мексиканката победи на престижния конкурс Мис Вселена, който тази година се организира във Флорида

 

Celebrities преди 3 години

Андреа Меза пребори останалите красиви жени от 73 държави и се окичи с бляскавата корона на най-престижния конкурс за красота в света, издание 2021. 

Победителката от 2019 година, Зозибини Тунзи, предаде короната на Андреа. Поради коронавируса, припомняме, през 2020 година конкурсът не бе проведен. 


Мис Вселена 2019: пет неща, които трябва да знаем за Зозибини Тунзи


„Както се развиваме напредничаво като общество, така напредваме и със стереотипите. Днес хубостта не е само начинът, по който изглеждаме. За мен красотата е не само в духа, тя е в нашите сърца и начина, по който се отнасяме един с друг. Никога не позволявай някой да ти каже, че не ставаш" - каза при награждаването 26-годишната мексиканска хубавица, дипломиран софтуерен инженер. Наслаждаваме се заедно на Андреа в кадрите надолу, дамата е повече от страхотна!  

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.