Следва

Позиция на bTV Media Group

Мис Мексико е Мис Вселена 2021

Мексиканката победи на престижния конкурс Мис Вселена, който тази година се организира във Флорида

 

Celebrities преди 2 години

Андреа Меза пребори останалите красиви жени от 73 държави и се окичи с бляскавата корона на най-престижния конкурс за красота в света, издание 2021. 

Победителката от 2019 година, Зозибини Тунзи, предаде короната на Андреа. Поради коронавируса, припомняме, през 2020 година конкурсът не бе проведен. 


Мис Вселена 2019: пет неща, които трябва да знаем за Зозибини Тунзи


„Както се развиваме напредничаво като общество, така напредваме и със стереотипите. Днес хубостта не е само начинът, по който изглеждаме. За мен красотата е не само в духа, тя е в нашите сърца и начина, по който се отнасяме един с друг. Никога не позволявай някой да ти каже, че не ставаш" - каза при награждаването 26-годишната мексиканска хубавица, дипломиран софтуерен инженер. Наслаждаваме се заедно на Андреа в кадрите надолу, дамата е повече от страхотна!  

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.