Следва

На 28 май едно момиче с потециал ще промени играта

News Екстаз: Много красота през последните 168 часа!

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Парижката Кутюр модна седмица ще е IRL

Дебютното шоу на тазгодишната парижка модна седмица за висша мода е насрочено за юли, първо ревю на Pyer Moss, можем да отидем. 

Ариана Гранде се омъжи тайничко този уикенд

Далтън Гомез е щастливецът, на който Ариана ще пее на ушенце, надяваме се, докато смъртта ги раздели. Церемонията е била малка, интимна, само с 20 гости, в дома на Ариана в Монтесито, Калифорния. Снимки няма, а ни е така любопитно в какво се е венчала гласовитата дама...

Ким К купи един от легендарните фитове на Джанет Джаксън за 25 хиляди

Това, което облече Джанет в клипа на песента "If", Ким ще облече сигурно скоро на някой Червен килим. Дрехите са пуснати на търг и за Ким цената е съвсем неусетна, но щастието - голямо! Джанет коментира публикация, която Кардашян пусна за рождения ден на великата певица: "Благодаря ти много, @kimkardashian! Надявам се ‘IF’ да ти донесе толкова удоволствие, колкото на мен.”

Шоуто на Елън Дедженърс приключва

Най-известното и доста свежо talk show на нашето време престава да съществува догодина. Сега 18-тият сезон тече с пълна сила, а следващият, 19-ти, ще е последен. Тъжно, защото Елън ни е разсмивала и трогвала до безкрайност, но всичко хубаво си има край, така че наслаждаваме се, докато той настъпи. 

Ще има втори сезон на "Bridgerton"

Ако има нещо в кино света в момента, към което имаме тотално смесени чувства, то това е Netflix продукцията Bridgerton. Е, ще можем да подредим мислите и емоциите си, защото втори сезон на регентската комеди-драма предстои. 

Братовчедът на кралица Елизабет обвинен, че продава секретна информация на Путин

Политическата хаотичност обзема ежедневието и умовете ни, а, оказва се, хаосът е пълен и извън нашите граници, което си потвърждаваме с новини като тази. Принц Майкъл от Кент, първият братовчед на кралица Елизабет по бащина линия, е обвинен в споделяне на конфиденциална информация на руския президент в Zoom разговори.

Valentino излезе с грим линия

Пиерпаоло Пичоли е креативен директор и фотограф на първата грим кампания на бранда. Виждаме пудра, руж, червено червило, фон дьо тен, хубави опаковки, бихме тествали! 

Чакаме се в Carolina Herrera

В Ню Йорк е, предлага хубаво кафе, сладки теста, френски макарони, сладолед от солен карамел, горещ шоколад. Стилно и симпатично, луксозно място, отваря врати (и прозорци) на 31 юли тази година. 

Мис Вселена 2021 е красива, много!

Андреа Меза, която е и Мис Мексико, е носителка на Вселенския приз за красота. Радваме й се ТУК, а най-красивите рокли на всички момичета от церемонията са ТУК

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.