Следва

Best Practice in Town: DSD или планът за съвършени зъби

Меган Фокс на 35! Червено от глава до пети и гаджето за ръка

Това червено е Цветът, Меган!

 

Celebrities преди 2 години

На 16 май популярната актриса навърши 35. По поводът тя и 31-годишният музикант и актьор, Машин Гън Кели, по-известен в момента като гаджето на М.Ф., бяха щракнати от ловците на интимни звездни мигове по път към партито за ЧРД в Лос Анджелис. 

Гледайки двамата сладки влюбени, установяваме няколко неща:

- и двамата са красиви, модерни като излъчване и много фотогенични, и все пак Тя печели по точки;
- корепспондират си добре стилово и като енергия, някак си изглеждат сплотени и близки;
- отиват си много и, въпреки че тя изглежда категорично по-голямата от двамата, какъвто е и същинският факт, това не се усеща натрапчиво. 

Иначе, както обичайно ефектна - достатъчно е да се върнем седмица назад, припомняйки фантастичния стилов избор на госпожица Фокс, а именно сако на голо - актрисата и този път е другото име на крачещ сексапил. Чернокосата дама носи ярко червена комбинация от сутиен от вида много тесен, изработен от същия саътениран плат, от който и сакото, подчертано вталено, и отлично скроен тесен панталон с висока талия, пак червен, но матов, както повеляват правилата на доброто текстуриране - ако едното лъщи, другото да не лъщи. Целият тоалет е с подписа на Алекс Пери, прочутият австралийски дизайнер от гръцки произход.

Целият този искрющ разкош се допълва от чифт ултрависоки сандали с платформа, каквито Меган обожава да носи, чефт едри халки на ушите, червило в идентичен нюанс на доматеното и френски маникюр с черен връх. We simply love it! 

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.