Следва

Best Practice in Town: DSD или планът за съвършени зъби

Меган Фокс на 35! Червено от глава до пети и гаджето за ръка

Това червено е Цветът, Меган!

 

Celebrities преди 3 години

На 16 май популярната актриса навърши 35. По поводът тя и 31-годишният музикант и актьор, Машин Гън Кели, по-известен в момента като гаджето на М.Ф., бяха щракнати от ловците на интимни звездни мигове по път към партито за ЧРД в Лос Анджелис. 

Гледайки двамата сладки влюбени, установяваме няколко неща:

- и двамата са красиви, модерни като излъчване и много фотогенични, и все пак Тя печели по точки;
- корепспондират си добре стилово и като енергия, някак си изглеждат сплотени и близки;
- отиват си много и, въпреки че тя изглежда категорично по-голямата от двамата, какъвто е и същинският факт, това не се усеща натрапчиво. 

Иначе, както обичайно ефектна - достатъчно е да се върнем седмица назад, припомняйки фантастичния стилов избор на госпожица Фокс, а именно сако на голо - актрисата и този път е другото име на крачещ сексапил. Чернокосата дама носи ярко червена комбинация от сутиен от вида много тесен, изработен от същия саътениран плат, от който и сакото, подчертано вталено, и отлично скроен тесен панталон с висока талия, пак червен, но матов, както повеляват правилата на доброто текстуриране - ако едното лъщи, другото да не лъщи. Целият тоалет е с подписа на Алекс Пери, прочутият австралийски дизайнер от гръцки произход.

Целият този искрющ разкош се допълва от чифт ултрависоки сандали с платформа, каквито Меган обожава да носи, чефт едри халки на ушите, червило в идентичен нюанс на доматеното и френски маникюр с черен връх. We simply love it! 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 18 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.