Следва

Разводът Гейтс: защо се разпадна най-богатата двойка в света - вероятните версии

In the summer, in the city: 6-те зодии, които ще срещнат любовта това лято

Жадувате да се влюбите до полуда. Омръзна ви да се разминавата с Mister Right, писна ви да гледате влюбени гълъбчета наоколо, докато вие губите и последната надежда, че такова чувство има... Е, идва лятото на 2021, а с него и шансът на 6 зодии да се потопят до уши в страст. Да видим

Astro преди 2 години

Лято 2021 е изненадващо мистично и съдбовно време, защото започва с коридора на затъмненията и ретроградния Меркурий. Такива периоди се случват само два пъти в годината, което означава, че обичайно носят безпрецедентни срещи, които се помнят цял живот. Освен това краят на май ще бъде белязан със стремглавото навлизане на Юпитер, планетата на късмета, просперитета и щастието, в съзвездието Риби (четете още: Юпитер в Риби от утре: повече от щастлив транзит).

Заслужава да се отбележи, че някои моменти от това лято ще повторят събития, случили се  преди 12 години и през юни 2012 г. (обясняваме го с цикъл на Юпитер, който обикаля зодиака за 12 години). Затова препоръчваме да си спомните какво се е случило в живота ви точно тогава, то със сигурност ще има връзка със случващото се сега. 

Извън общия фон или заради него, има шест зодиакални знака, които, благодарение на тези астрологични явления имат голям шанс да срещнат любовта това лято и дори да се оженят. Кои са те, следва >>>

Стрелец

През лятото на 2021 г. представителите на огнения Стрелец ще са главни герои. Първо, на 26 май в този знак ще има Лунно затъмнение, което ще направи Стрелците ярки, забележими, популярни. По отношение на събитията, през юни/юли може да се случи кармична среща или да възникне усещане за пълна вътрешна хармония с партньор. Второ, Стрелецът ясно ще разбере накъде трябва да се движи по-нататък и върху какво да се съсредоточи в живота си. Между другото, Стрелеците, родени от 27 до 30 ноември включително, ще почувства влиянието на затъмнението най-силно.

Близнаци

Въздушните Близнаци, подобно на Стрелеца, се влияят от коридора на затъмненията. На 10 юни предстои кармично слънчево затъмнение, заради което нараства възможността представителите на този въздушен знак да се изправят пред съдбоносни събития. Често това е промяна в статуса. Както жените, така и мъжете Близнаци могат да срещнат партньор в живота, с който да развият сериозни отношения през цялата година. Струва си да бъдете внимателни към хората, които ще влязат в живота ви в този период. Близнаците, родени от 8 до 12 юни, ще почувстват влиянието на затъмнението най-отчетливо. Заслужава да се отбележи, че ретроградният Меркурий с голяма вероятност ще повлияе на решението за подновяване на стара връзка, която като нищо може да завърши със сватба.

Дева

Тази година планетата Юпитер, която отговаря при Девите за техните партньори, влиза в брачния сектор. Това събитие ще продължи от 15 май до 27 юли, което означава, че през този период Девите могат да се срещнат с бъдещия си съпруг и дори скоропостижно да се оженят. Юпитер е планетата на късмета и просперитета, което означава, че тази среща определено ще е от голямо значение за Девите. Романтичните чувства, горещите срещи и изобщо вибрацията на влюбването ще дадат на Девите увереност, че точно това е човекът, за когото са мечтали. Девите, родени през август, ще усетят най-силно влиянието на Юпитер. Между другото, през 2022 г. Юпитер ще бъде в знака Риби цели 12 месеца, което означава, че сватбата може да се състои точно през следващата година.

Риби

Планетата на щастието и просперитета Юпитер навлезе в знака Риби на 14 май, където ще остане до 27 юли, преди да се върне за кратко във Водолей и после отново да се устреми към водния знак. Астрологично именно Юпитер е владетелят на този чувствителен знак, и като такъв ще донесе много късмет на представителите на Риби. Първо, лятото определено ще започне при някои невероятни и съдбоносни обстоятелства, които подобно на дългоочаквани подаръци буквално ще завалят върху Рибите. През лятото на 2021 г. може да има запознанства с готини и грижовни партньори, които ще донесат на Рибите не само любов, но и финансово благополучие. Между другото, такива периоди от живота са изключително редки - в астрологията те се считат за времето на Фортуна! През 2022 г. Юпитер ще бъде в знака Риби през цялата година, което означава, че летните връзки могат да завършат в брак през следващата година.

Лъв

Тази година планетата на късмета Юпитер е в сектора на браковете при лъвове почти цяла година. Навлизането на Юпитер във Водолей (това е знакът, който отговаря за партньорите при вас, Царе на джунглата) започна през декември 2020 г., но влиянието на тази планета ще започне най-силно след 27 юли. Както мъжете, така и жените Лъв могат да срещнат партньор, който буквално ще преобърне света им. Срещата, предвиждаме я за юли или август, завинаги ще промени живота на всеки Лъв. Партньорът може да бъде не само ярък, оптимистичен и успешен, но и да има добър статут в обществото. Такъв съюз може да дари Лъвовете с просперитет и богатство в продължение на много години, а самият брак ще бъде изпълнен с пътувания, луксозни подаръци и силни чувства.

Водолей

Тази година с право се смята за най-съдбоносната в живота на всички Водолеи. Още през декември 2020 г. планетата Сатурн, един от владетелите на този знак, се слива с планетата на късмета Юпитер във вашия знак. Това се случва веднъж на двадесет години, което означава, че юнският коридор на затъмненията може да донесе на Водолея дългоочаквана любов. Имайте предвид, че Уран, който е планетата-управител на Водолея, през юни 2021 г. ще направи страхотен аспект на любовта към Венера. В астрологията Венера е отговорна за романтичните връзки, красотата и любовните съюзи, което означава, че ще направи Водолея много привлекателен, светъл и секси. Струва си да се добави, че Уран е най-непредсказуемата планета, така че лятното запознанство може да се случи при странни, непреодолими обстоятелства.

Четете още: Месечен ХОРОСКОП - Май 2021.

More Astro