Следва

Sex on the Set: 35 филма в пъти по-елегантни и интересни от порното

Първият кадър с изпълнителите на главните роли във филма за Хари и Меган

"Escaping the Palace" ще е готов за гледане тази есен 

Movies & TV преди 2 години

Каналът Lifetime публикува първия кадър с изпълнителите на главните роли в новия филм за принц Хари и Меган Маркъл. Съпрузите се играят от Джордан Дийн и Сидни Мортън. 

Филмът ще се казва "Harry & Meghan: Escaping the Palace" ("Хари и Меган: Бягство от двореца") и идва трети в поредицата Lifetime за живота на херцога и херцогинята на Съсекс, след "Harry & Meghan: A Royal Romance" и "Harry & Meghan: Becoming Royal". На зрителите ни е обещано да разберем какво точно накарва двойката да се откаже от кралските си задължения и да избере различно бъдеще за себе си и децата си. Ще си обясним още как Маркъл се справя с нарастващата изолация и депресия, както и страха на Хари да изгуби жена си заради натиска на пресата. 


Хари и Меган се "отказват" от кралските си задължения - от Двореца отговарят, че е "прекалено сложно"


По информация на The Hollywood Reporter, снимките на "Escaping the Palace" стартират тази седмица във Ванкувър. Премиерата е планирана за есента. 

Припомняме, че през юни започват продажбите на дебютната книга на Меган Маркъл за деца "The Bench" ("Пейката"). В нея се разказва за отношенията между баща и син от гледна точка на майката.  

More Movies & TV