Следва

Кой ще замени Ким Катрал в продължението на „Сексът и градът“

Три години от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари: трогателни цитати от двойката

На 18 май, 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишният принц Хари отпразнуваха третата годишнина от сватбата си

Celebrities преди 2 години

Връзката им започва през лятото на 2016 г., но известно време двамата се крият от пресата и дори си уреждат тайни срещи един с друг в супермаркетите. Това продължи до есента на 2017 г., когато тв-звездата и херцогът на Съсекс най-накрая публично потвърдиха връзката си и обявиха годежа.

От този момент нататък, влюбените успяха да направят истински кралска сватба, да обиколят света в официални турове, да станат родители и съответно да се откажат от всички кралски привилегии и задължения за един спокоен семеен живот в САЩ. В чест на годишнината от сватбата на Меган и Хари, които сега са в щастливо очакване на дъщеря, View Sofia събира в този материал най-трогателните цитати на двойката един за друг, за брака и за семейството. 

За запознанството

Срещата ни беше планирана, среща на сляпо... Аз съм от САЩ и да си призная, ние не се интересуваме много от кралското семейство там. Наистина не знаех нищо за тях. Сега разбирам какъв интерес предизвикват в обществото. Затова единственият въпрос, който зададох на приятеля си преди датата на срещата, беше: „Сладък ли е?“ Ако не беше мил, нямаше да има смисъл - припомня си Меган Маркъл.

А принц Хари си припомня първата среща с Меган в интервю за Vanity Fair през 2017 г- така.:

Кога разбрах, че е Тя ли? В деня на първата ни среща! Тази красива жена просто се спъна и падна право в живота ми.

За началото на романа

Имахме две срещи в Лондон и около три или четири месеца след това я убедих да дойде с мен в Ботсвана. Нощувахме заедно под звездите... - казва Хари.

В първото съвместно интервю на двойката, което дават малко след годежа си, Меган Маркъл припомня прекрасен период от връзката им, когато пресата не подозира за романа им:

Срещахме се тихо в продължение на шест месеца, преди да стане известно на света. През цялото това време работех и единственото, което се промени за мен в този момент, беше как другите започнаха да ме възприемат. Вътре останах себе си. Все още съм същата, защото винаги съм се определяла като цялостен човек, а не нечия половина.

Ето как говори Меган за връзката с Хари малко преди официално да стане негова съпруга и част от британското кралско семейство:

Ние сме двойка. Обичаме се. Знам, че ще дойде време, когато ще трябва да говорим публично за себе си и връзката ни, но наистина се надявам хората да разберат, че това е "нашето" време. Просто сме щастливи и аз лично обожавам историята на тази голяма любов.

Относно годежа

Беше невероятно уютна вечер. Изпържихме си пиле, и после... Изненада! Всичко се оказа много хубаво, естествено и романтично. Хари дори падна на едно коляно! Обаче дори не го оставих да завърши. Попитах "Мога ли да кажа "Да" сега?", припомня си Меган.

Годежът също ще остане завинаги в паметта на Хари. Според принца, всичко се е случило толкова бързо, че първоначално дори е забравил да сложи пръстена на пръста й:

Дори не ми позволи да завърша. Прегърнахме се, а пръстенът остана в ръката ми. В този момент се сетих: „А сега мога ли да ти дам пръстен?“. Тя отговори: "Да! Пръстена!" 

За запознанството на Меган със семейството на Хари

Тя веднага хареса коргите. Мен ме лаят 33 години. А тя влезе в стаята и нищо! 

За брака

Знам, че тя ще ме предпочете във всяка ситуация. И аз нея. Пред каквото и да се изправим, ще останем един отбор. 

За децата

По време на кралското турне на двойката в Мароко, Меган Маркъл очаква първото им дете . По време на официалното посещение на херцога и херцогинята в лицея в град Асни, Хари решава да се пошегува по темата. В отговор на поздравленията на един от учителите за скорошното попълнение в семейството, Хари неочаквано се обръща към жена си:

Какво, бременна ли си? Дете от мен?

Иначе, Хари коментира новината за новото попълнение в семейството без никакви шеги:

Да имате каквото и да е дете - едно или две - е чудесно, но когато имате момче, а след това и момиче, за какво друго можете да мечтаете? Нашето семейство - това сме ние четиримата и две кучета.

Относно оставката им като старши членове на кралското семейство

През януари миналата година Меган Маркъл и принц Хари обявиха решението си да се оттеглят от кралските задължения. В редките интервюта по тази тема, херцогът признава, че е направил тази стъпка единствено заради любимата и малкия им син:

Ние просто отстъпихме, а не се отказахме. Мнозина видяха колко трудна е ситуацията. Всички знаем какво може да бъде британската преса и това се отрази на психическото ми здраве. Помислих си, "Това е токсично." Направих както всеки съпруг и баща - просто спасих семейството си от всичко това.

В скорошното скандално интервю с Опра Уинфри Меган Маркъл също потвърди, че принц Хари е взел трудното решение да се откаже от кралските задължения и след това да се премести в САЩ, единствено в полза на семейството, за което тя му е искрено благодарна:

Хари беше този, който спаси всички ни. Той взе решение, което спаси живота ми и помогна на всички.


Хари и Меган се "отказват" от кралските си задължения - от Двореца отговарят, че е "прекалено сложно"


More Celebrities