Следва

Колко струва на Грейс Кели да стане принцеса? Милиони долари

Кой ще замени Ким Катрал в продължението на „Сексът и градът“

Към проекта се присъединява актрисата Сара Рамирес - за нея е написан нов, доста интересен герой

Celebrities преди 3 години

Слава Богу, доживяхме да разберем кой ще смени чутовната Ким Катрал в продължението на култовия "Сексът и градът". Днес, четвъртък, 20 май 2021-ва година, имаме яснота. Нетрадиционна, странна и дори умозавъртаща, но пък повече от съвременна - зейналата празнина, оставена от Саманта Джоунс ще заеме госпожица Сара Рамирес. 


Сара Рамирес

Припомняме, Ким Катрал е единствената актриса от основния състав на оригиналния филмов проект, за която бе обявено, че няма да участва в снимките на продължението. Което не попречи на продуцентите да обещаят, че сериалът ще стане още по-интересен, включително и по-приобщаващ. Речено - сторено. Както разбираме от съобщението, публикувано на уебсайта на Warner Media, в десетте нови епизода на „Сексът и градът“ (наречени And just like that... или на български И точно така... ), ще изгрее 45-годишната актриса Сара Рамирес. Нейната роля ще е на небинарния куиър комик Че Диас, създател на подкаста, на който Кари Брадшоу е редовен гост. Първият тийзър се появи през януари 2021, а вече чакаме нови подсказки за новото в най-обсъждания сериал от края на 90-те и началото на 2000-те. Все още не е оповестена датата на премиерата, не е напълно ясно и дали г-н Биг ще се завърне на екран. Лица, запознати с продукцията, твърдят пред PageSix, че Крис Нот не участва, докато самият актьор, в отговор на въпросите на феновете, мълчи, загадъчно усмихвайки се.

via GIPHY

Сара Рамирес е родена в Мексико. Живее в Щатите от осемгодишна, и от много рано гради кариера в киното. През 2005 г. печели наградата "Тони" за ролята си в мюзикъла "Спамалот". По-късно Рамирес играе основно в сериали, включително "Анатомията на Грей" на Шонда Раймс.

More Celebrities