Следва

Бохемската история на артистичните Париж и Ню Йорк от 80-те: страхотна фотоизложба в Париж

We love: Синди Крафорд, 55!

Love you, girl! 

Celebrities преди 2 години

Веднъж модел - завинаги модел, е фраза, в която вярваме и се убеждаваме непрекъснато. Веднъж супермодел - завинаги супермодел е същото, но в по-високата октава. Доказва го нейно височество Синди Крауфорд, която на своите 55 години е звездата на майския Vogue Бразилия. Черно-белите кадри на колегите от далечното издание на модната библия са съвършени - естетика и сексапил се смесват брилянтно, госпожа Крауфорд искри от жизненост, гримът, погледът, езикът на тялото са завладяващи. Вижте >>>

За сесията Синди, един от най-великите модели на 90-те, позира пред фотографския дует  Луиджи + Јанго, а фотографиите, съвсем логично, възбудиха вълна от позитивни реакции.

Феновете на зрялата красота на Синди Крауфорд коментират изключителната й харизма, непроменена фигура, увереност и профисонализъм (четете още: Денят на Майката: топ моделите и щерките, красива интерпретация на "крушата и дървото"). 

И, докато мама Синди продължава да владее модния свят, успоредно с нея, с не по-малък успех, се развива и разкошната Кая - дъщерята на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, за която вчера писахме с удоволствие тук, а преди няколко седмици представихме елегантната й голота в рекламна сесия за Calvin Klein тук.  

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.