Следва

News Екстаз: Началото и краят на много неща се задават скоро

Amazon пуска разширената версия на "Борат 2"

В нея очакваме три големи части

Movies & TV преди 2 години

Разширената версия на продължението на комедията на Саша Барън Коен "Борат" с Мария Бакалова, чиято премиера бе планирана предварително за средата на април, ще се появи в Amazon Prime Video на 25 май. Тя ще съдържа три части: "Borat: VHS Cassette of Material Deemed "Sub-acceptable" by Kazakhstan Ministry of Censorship and Circumcision" ("Борат: VHS-касета с материали, определени като "недопустими" от Министерството на цензурата и обрязването на Казахстан"), "Borat’s American Lockdown" ("Амеркианският локдаун на Борат") и "Debunking Borat" ("Разоблачението на Борат").

По информация на Deadline, в първата част ще видим сцени, ненамерили място в окончателния монтаж на новия "Борат". Във втората част зрителите ще разберат как журналистът Борат Сагдиев попада в коронавирусна изолация заедно с група заговорници, а в третата техните безумни идеи ще бъдат развенчани от световни експерти във формата на късометражни филми. 

Припомняме, че сатирата "Борат" донесе на Саша Барън Коен награда "Златен глобус". Филмът стана и "Най-добра комедия" на същия форум, като получи в допълнение и две номинации за Оскар - за сценарий и Най-добра поддържаща женска роля на Мария Бакалова. (Четете още: Оскари 2021 - Най-красивите рокли на вечерта и 10/10 за Мария Бакалова)

More Movies & TV