Следва

The Weeknd, вълшебно облечен мъж!

Rodarte, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Докато Rodarte не може да провежда ревютата си, сравнявани с право от специалистите с пищни театрални постановки, защото Ковид кризата направи това невъзможно, брандът снима не по-малко ефектни каталози за новите си колекции

Runway преди 2 години

Есенно-зимната на двете сестри зад марката - дизайнерките Кейт и Лора Маливи е снимана на калифорнийски плаж. В снимките на Тод Коул моделите се разхождат по плажа в рокли и гащеризони, достатъчно тържествени, за да изгреят и на най-луксозния червен килим, а шапките и обемните поли с пера са отново красиво театрални, комбинирани с винтидж бижута и дълги лачени ръкавици.

Сред моделите е актрисата Алисия Силвърстоун, известна с ролята си на Шер Хоровиц в Clueless от 1995 година. Към култовия за 90-те години бисер "Баровки" всъщност е ориентирана цялата колекция на Rodarte. В основата на ярките костюми с къси сака очевидно е залегнал жълтия кариран костюм, който Шер създава във виртуалния си гардероб. Красиво е!

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.