Следва

Пълно лунно затъмнение в Стрелец или Super Flower Blood Moon след 3 часа, какво очакваме

За ЧРД 51, разглеждаме спиращите дъха вечерни рокли на Наоми Кембъл

Черната пантера навърши 51 години на 22 май. Родена в първия градус на Близнаци, тя отскоро е мама, а дирята й в модната вселена ще остане незасенчена винаги  

Celebrities преди 2 години

Наоми Кембъл е супермодел от края на 80-те, когато заедно с Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста сформират неофициалната асоциация на модната Света Троица. На Наоми да достигне този връх й е най-трудно - модната общност трудно приема цветнокожото момиче. И все пак, тя успява - Наоми е най-известният тъмнокож модел в света, а редицата от топ-дизайнери, които творят заради нея и за нея, е безкрайна. Същото мажи и за фотографите, стилистити, феновете. Отличителна черта на стила на Наоми остава сексапилът, който Черната пантера охотно подчертава всеки път. Но винаги по елегантен и женствен начин, който само добавя и добавя още достойнство към импозантната сила и красота на тази жена, на чудните 51 от три дни насам. 

Следват най-готините й вечерни ансамбли в годините, с техните отчетливи кодове и пълно, неостаряващо великолепие >>>


Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста и Наоми Кембъл


ЧРД, 56, Линда Еванджелиста


Черна рокля

Наоми боготвори класиката, съответно черните рокли са голямата й страст. Не задължително малки черни рокли, но задължително разголени. Детайлите правят роклите й специални, като тази от 90-те, например, която представлява напълно прозрачен мрежест тоалет, бродиран с пайети. Другото са асиметрични кройки с дантелени вложки и много метални дейтали. 

Лъскави текстури

Наоми много обича искрящите рокли в духа на стария Холивуд. Звездата често сама открива тоалетите във винтидж магазини, където ходи на лов за находки от миналото. Лъскавите тоалети наистина й подхождат, а супермоделът носи сатенени рокли и пайети с достойнство и чест, които не сме виждали често при останалите звезди. Триъгълното деколте и вталените силуети подчертават абсолютно перфектната фигура всеки път.(Четете още: Наоми Кембъл - 50!)

Цвят, но моно

Наоми познава силата на цвета. Оставя го да говори сам за себе си, допълвайки го понякога с елегантна шнола в косата или диаменти около китките. Перата са също харесван аксесоар, за който признаваме на драго сърце, че в случая с Наоми наистина изглеждат царствено и шик, а не на прага на излишното. 

Прозрачно

Защо да крием дългите си крака? Наоми е съгласна, че това е безумие, при положение, че нейните са дълги точно 97 см. Комбинира прозрачността с боди или мини. За баланс, Наоми покрива раменете, а кожата с косъм й е тотален фаворит, на който не изневерява дори когато върши обичайните си делови задачи. 

ЧРД 51, Наоми, не остарявай!  

More Celebrities