Следва

Михаил Михайлов - Self-brainwashing

News Екстаз: Началото и краят на много неща се задават скоро

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Måneskin са победители и на Евровизия 2021

Ексцентризмът и хубавата им музика ни грабнаха за пръв път на тазгодишния Санремо, където са първи, а интересната линия на музикалната им история се овенчава и с победа на Евровизия 2021. Всичко за тях, включително скандала с фронтмена и наркотиците в нощта на събитието, е ТУК.

Деми Ловато се обяви за бинарна

Лек шок за нас, които я познаваме изначално като момичето от Disney Chanel, е, че тя вече не е момиче. В подкаст епизод и туитър пост Деми обяви, че не се възприема като нито един от двата биологични пола: "Правя това за онези, които не са успели да споделят кои наистина са с близките си. Моля, продължете да живеете в своите истини и знайте, че ви изпращам много любов“, написа тя. 

 

Тимъти Шаламе ще е Уили Уонка

Филмът ще е мюзикъл, а красивият Тимъти ще е Уили Уонка като млад, според нас достойно продължение на актьорския образ след Джийн Уайлдър и Джони Деп. Знае се малко, а именно: Тимъти ще пее и танцува, режисьор е Пол Кинг, продуцент - Дейвид Хеймън, снимките започват около септември. 


Петъчна доза секс: Тимъти Шаламе


Нов креативен директор на Trussardi

Trussardi ще бъде ръководена от берлинското дизайнерско дуо, създало марката GmbH през 2016-та. Постът на креативен директор, който ще споделят Серхат Ишик и Бенджамин Александър Хусеби, е празен от 2018-та, когато Гая Трусарди напусна къщата. На новата позиция дизайнерите, които ще продължат да работят паралелно в GmbH, ще отговарят за всичко, свързано с дизайна, визуалното съдържание и марката. Първата им колекция за Trussardi ще бъде представена като част от сезон Есен/Зима 2022.

Принцеса Беатрис е бременна

Новината разбираме от Инстаграм: "Нейно Кралско Височество принцеса Беатрис и г-н Едоардо Мапели Моци са много щастливи да съобщят новината, че очакват бебе през есента на тази година. Кралицата е информирана и двете семейства са доволни от новината." Припомняме миналогодишната сватба на щастливите parents-to-be ТУК.

Били Портър призна, че е ХИВ-позитивен

Мъжът, който носи рокли много по-добре от доста жени, преодолява срама и страха си, признавайки, че от 14 години насам е носител на ХИВ. Фактът, че през цялото това време Били е толкова fabulous ни е мил, така че се надяваме да е наистина добре. 

Jean Paul Gaultier: "The End"

Вчера сутринта официалният Инстаграм акаунт на Jean Paul Gaultier премахна снимката на профила си. Биоописанието също е сменено и гласи: "The end of an era". Междувременно загадъчна публикация с надпис "The End“ с удебелен шрифт до логото на марката беше качена в акаунта на JPG. Предстои да разберем дали тази специфична инстаграм активност показва отдалечаване от социалните мрежи, въвеждането на ново творческо ръководство или изобщо края на бранда. 

Часовник на Пикасо се продаде за 267 хиляди долара

Признаваме, че не знаехме за търга, на който това бижу е аукционирано, защото ако знаехме, щяхме сега да можем да кажем, че часът е L:P. Шегата на страна, тази вещ е изключителна в очите на всеки, обожаващ гения на Пикасо. 

Предстои първото кутюр шоу на Демна Гвасалия за Balenciaga

Част от щастието ни в рубриката News Екстаз миналата седмица е, че парижката модна седмица за висшка мода ще е на живо и позволяваща присъствие, и днес се замисляме, че има пълно щастие, защото след 53 години Balenciaga се връща към висшата мода този юли. Очакваме колекцията да бъде връхната точка на Парижката седмица на модата, ревюто на първата колекция висша мода на Демна ще се проведе в напълно възстановена версия на оригиналния моден салон на основателя Кристобал Баленсиага.


Около света: колекцията на Balenciaga Pre-Fall 2021


Нова, изключително нежна колекция от Bvlgari

Не е скучна, а класическа. Ювелирните бижута са част от знаменитата серия Fiorever и според нас са сладки. Името идва от "forever" като завинаги на английски и "fiore" - цветя на италиански. Това е простотата, която харесваме. 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?