Следва

Да или Не. Косите при Алексис Мабил

CH Garden Party

CH Garden Party, новата лимитирана серия от СН, е инспирирана от чувството, което първият слънчев ден след...

Beauty News преди 14 години

CH Garden Party, новата лимитирана серия от СН, е инспирирана от чувството, което първият слънчев ден след зимата поражда...

Игри на открито, пикник на село, ухание на пролет и предвкусване на удоволствието от дългите летни дни...

CH Garden Party е лек, деликатен, женствен аромат, пълен с очарованието и енергията на най-топлия сезон в годината. Този нов парфюм е свежият вариант на предшественика си, създаден да ни радва в най-светлите дни от годината.

CH Garden Party е вдъхновен от света на аксесоарите Carolina Herrera, с комплект симпатични златни висулки с пурпурни и червени инкрустации. Цветовете и формите ни водят към емблематични символи – калинка, цвете и лейка.

CH Garden Partу стартира със свежи цитрусови нотки – грейпфрут, лимон и ананас, проправящи пътя на цветните ухания на жасмин и роза към сърцето на ароматната композиция. Базовите нотки оставят дървесна следа – санталово дърво и кедър. Резултатът е приятен за носене, подчертано женствен аромат, който привлича всички сетива.

Контрастът между началната свежест и топлото сърце на аромата, прави от CH Garden Party дамски парфюм, пълен с живот, както при пробуждането на една градина от зимния сън.

CH Garden Party
е лимитирано издание, което се предлага само като 100 ml формат.

Ще го намериш в магазините за селективна козметика и парфюмерия. 
 

More from View Sofia

More Beauty News