Следва

Stay Calm and Stay Home: 7 фън шуй съвета за спокоен и готин дом

Пълно лунно затъмнение в Стрелец или Super Flower Blood Moon след 3 часа, какво очакваме

Днес Луната е като букет цветя, който Вселената ни подарява

Astro преди 2 години

Първото Затъмнение за годината е тук съвсем скоро и това не е никак обикновено събитие, защото такова не сме преживявали от две години. Супер цветната кръвна луна (наречена "цветна" преди столетия, защото отразява пролетното изобилие от цветя) е днес, на 26 май около 14:15 следобед. Този лунен феномен е едно от поредицата Затъмнения, започнали миналата пролет, събуждащи душите ни и предразполагащи към промяна. Духовно казано, Лунните затъмнения са свързани с почитане на тялото, ума и духа. 

Тази Цветна луна е необичайно явление, тъй като е едновременно Суперлуна - тоест Луната е в най-близка до Земята точка и изглежда по-голяма от обикновено - и Кръвава луна (защото слънчевите лъчи са блокирани от Земята, отразявайки червеникава светлина върху Луната), което прави момента идеалното време за пускане на старото и започване наново, ефектите от което са life-changing.

via GIPHY

Затъмнението се случва  в огнения знак Стрелец и е в опозиция на Слънцето, което сега е в Близнаци. Стрелецът е търсещ истината знак, който мечтае за всички краища на света, за  безпрекословни знания, за битийна лекота и любов, равна на приключение. Това ни принуждава да бъдем реални и неподправени със себе си и другите. Нямаме право да игнорираме житейските ситуации, в които сме в момента, защото Космосът е с нас и ни приканва да се справим с тях, да се изправим пред въпроси, които са били пометени под килима от 26 ноември 2019-та, когато се случи последното Новолуние в Стрелец. Луната-цвете повлиява и на експанзивния Юпитер (планетарният владетел на зодия Стрелец), лечебния кентавър Хирон и кармичния Южен възел на наталната ни карта. Юпитер добавя изобилие към нашите емоции, Хирон лекува духа, а Южният възел освобождава от стари рани и болки.

Ето какво се случва с нас, знак по знак, само след няколко часа: 

Овен

Може да се чувствате уморени, празни и неподкрепени от света и близките си, но Лунното затъмнение е тук, за да ви "осъзнае" и да помогне да видите, че небето е единствената границата на щастието, стига да работите върху себе си, да искате и да правите по-добри неща. Последният човек, от когото трябва да се откажете, сте ​​самите себе си. По-силни сте, отколкото мислите, дори и да не ви се вярва. Приемете тази интензивна лунация като напомняне да продължите да се борите в името на най-доброто за себе си.

Телец

Телци, това мощно Лунно затъмнение е време да осъзнаете своята стойност. Спрете с извиненията и не се примирявайте, ако някой, дори много близък, отнема светлината ви и ви кара да се чувствате нестойностни. Критиките губят своята сила, когато се раждат от хора, които не работят по своето собствено духовно израстване и, най-просто казано, лицемерничат. Внимавайте с комуникацията, не взимайте всичко лично, не подхранвайте негативизма и бъдете жабката, която гледа своя гьол. Превърнете лошата ситуация в положителна, като се съсредоточите върху невероятните атрибути и качества, които имате и обичате.  

Близнаци

Затъмнението на Цветната луна фокусира енергията ви върху връзки от миналия живот и ви насърчава да изберете правилната посока, която да поемете през този. Ще има вътрешни борби, произтичащи от неспособността ви да продължите напред и да се отделяте от хората, до които сте свикнали да бъдете. Надежда обаче има. Пускането на стари обиди и болки ще отвори нови възможности. Страхът, който изпитвате, е чувството, че сте извън контрол. Има красота в отпускането на контрола и тя се открива в женската енергия. Работете върху своята. 

Рак

До днес бяхте уловени във водовъртежа на това, което правят всички останали, и често се обсебвате от всяка малка подробност в живота си. Следователно е дошъл моментът да забравите Instagram и Facebook и да си направите качествен ментален детокс. Всеки се нуждае от известно време далеч от любопитните погледи на социалните мрежи, за да се отпусне. Това ще ви накара да се чувствате по-добре към себе си - малко време без да знаете всякакви подробности за живота на приятели и семейство си, тъй като сега не е моментът, и вие определено чувствате това, да се сравнявате с тях.

Лъв

Романтиката идва към вас и ние се вълнуваме! За разлика от вас обаче. Вместо да прегърнете обичта, вие търсите начини да се откажете от тази нежна емоция. Решението ще изисква да се потопите дълбоко в творчеството си и да имате много строги граници във взаимоотношенията с хора. Поемането на риск в любовта ще ви отведе към дългосрочна връзка, но само ако се откажете от обществените норми. Ще си струва, стига да излезете от зоната си на комфорт. Водете живота си с любов, за да постигнете и постигнете целите си. Ако не се чувствате готови, останете там, където сте, но предупреждаваме, че може да изпуснете много. 

Дева

Крушката над главата ви изгасва, но проблясва светлинка в сърцето ви. Най-накрая виждате нещата такива, каквито са - след години неяснота, объркване, забрава и емоционален хаос. Може да не сте готови да възприемете суровата реалност, която Затъмнението носи, но вместо да бягате от подобни проблеми, опитайте да разберете чувствата си и да дълбаете в най-дълбоките дебри на душата си. Подгответе се за сълзи, драма и растеж. Емоционалният пробив, през който преминавате по време на Цветната суперлуна, ще ви доближи до най-съкровените ви чувства и лични визии. И това е красиво! 

Везни

Истината винаги излиза наяве по един или друг начин. Това Затъмнение ви тласка да виждате нещата и взаимоотношенията от по-ясна перспектива, тъй като неговият блясък дава прозрение за разкриване на тайни и много лични мисли (дори тези, които усилено криете от другите). Моментът позволява да намерите по-дълбоко значение за ежедневието си, тъй като изважда от живота ви всякакви дразнители. Разширяването на душевните хоризонти изисква да погледнете навътре. Вместо да гледате към външния свят и да търсите одобрение и стабилност в него, можете да откриете нова житейска философия, като се освободите от младежкото мислене и се обърнете към по-зрели вярвания.

Скорпион

Идва момент, в който е нужно само едно нещо и то е промяна. Това затъмнение ви подтиква да предприемете мънички стъпки към трансформация, но само ако сте готови да се развивате и да пораствате. Ако не сте, тогава Вселената ще продължи да ви изпраща последици и резултати от стари грешки. Докато не фиксирате ситуациите и отношенията си във висока позитивна вибрация, непрекъснато ще се борите с проблеми през този живот. Можете обаче да започнете да изчиствате сметките си с Вселената и да извършвате "плащания" за връщане на кармичния си дълг по време на това ярко астрологично явление. Преминаването към новост и поправянето на минали травми може и ще бъде излекувано сега.

Стрелец

Луната-цвете ви подтиква да се съсредоточите върху онова, което ви прави щастливи на душевно ниво, а едновременно имате силата да се отървете от всичката токсичност, зародила се по един или друг начин в живота ви. Вместо да поддържате връзка, която не работи, време е да бъдете честни със себе си и да жертвате това, което не изпълва душата ви на 1000 процента. Ако сте готови да работите, за да оправите нещо счупено, тогава вашият любовен живот може да достигне нови висоти и дълбочини, в нова форма. Ако не, тогава сега е време да прекъснете връзката, който ви свързва с всяка отрицателна привързаност. Бъдете честни със себе си относно най-истинските си чувства. Не се страхувайте да пуснете негативизма, макар да е "познатото зло".

Козирог

Тичането, работата и натоварването около 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, оказва влияние върху вашето психическо и физическо благосъстояние. Това Затъмнение е напомняне да се грижите за себе си и да намерите утеха отвътре навън. Опитайте да компресирате енергията и неспокойствието с магическа музика във ваната или да медитирате на фона на океанските вълни. Изчистете ума си. Урокът, който трябва да научите днес, е да спрете да притискате себе си максимално, когато сте изтощени. Слушайте тялото си. Почивайте, когато и колкото трябва, това не ви прави по-малко стойностни.

Водолей

Похвалите, които получавате от приятелите и семейството си, трябва само да засилят положителните вибрации, които изпитвате към себе си, а не да ги дефинират. Дори човек, толкова независим и с напредничаво мислене колкото един Водолей, може да се увлече в това, което познаваме от историята като "Пука ми какво мислят другите за мен". Спрете да търсите валидация от другите. Любовта, която жадувате и искате, е във вас самите. Само вие можете да изпълните сърцето си с радост. Никой друг. Когато осъзнаете това, ще можете да определите личната си стойност и наистина да осъзнаете колко сте страхотни. 

Риби

През последните няколко седмици се криете и се фокусирате върху личностен растеж. Сега е моментът да покажете на света как всички усилия, които сте положили в себе си, са се отплатили. Вместо да реагирате прекомерно на нещата и да плачете заради най-простата критика, ще оставите дребните неприятности да се изтъркалят от раменете ви и ще се почувствате по-леки, дори по-красиви. Можете да имате всичко с минимални усилия, поради което ще имате желанието да утвърдите гласа си, особено на работното място. Само, ако можете, бъдете дискретни и не прекалено емоционални. 

More from View Sofia

Истинската история за това как принц Чарлз си пада по лейди Даяна Спенсър

Celebrities преди 2 години

В нашумелия сериал The Crown, първата среща на двойката се провежда в Althorp, а Даяна е облечена като горска нимфа, която репетира „Сън в лятна нощ". Така ли са нещата обаче в "живия" живот?  

Санремо 2023 стартира днес - припомняме всички сочни скандали и преминати граници в историята на великия конкурс

Celebrities преди 1 година

От смъртта на Луиджи Тенко до опита за самоубийство, избегнат благодарение на намесата на Пипо Баудо, да не забравяме и пепердуката на Белен Родригез и нашумелия спор между Буго и Морган: ето всички скандали, слечили се в историята на музикалния фестивал „Санремо“, чието 73-то издание започва тази вечер, на живо по италианската RAI 

More Astro