Следва

The End след 50 години в модата? Не, Жан Пол Готие остава

Сребърно сияние: 5 обекта на желанието в най-вълнуващия нюанс на лято 2021

Според Pantone сивото, във всичките си фини преливания, е истинската Звезда това лято

Shopping преди 2 години

Топ Cami NYC

Течаща коприна и искрящи камъни са най-доброто лятно комбо. Топ в духа на 90-те моментално ще ни пренесе на някой диско дансинг или нощно пътуване с кабрио, където само звездите са толкова блестящи и обещаващи, колкото дрехата ни. Комбинираме го простичко, но ефектно, с клош панталон end we're stayin' alive по най-модерния сребристо-сияен начин. 

IQOS Moonlight Silver

Новото попълнение в семейството на IQOS - лимитираното устройство за нагряване на тютюн IQOS 3 DUO Сребърно сияние, запазва всички ключови характеристики на вече емблематичния модел: две последователни употреби без необходимост от презареждане, устойчивост при удар и компактност, но в неземен лунно-романтичен цвят. Сребърно сияние улавя безмерно красиво противоречията на цветовете, създадени от природата. Вдъхновено от нощта, сияещо през деня и създаващо деликатно усещане за завършеност и стил в сребърен блясък, то може да бъде персонализирано посредством колекция от цветни аксесоари, които да подсилят личното ни усещане за фенис и красота. Предстои да разкажем още за него... 

Чанта Dolce&Gabbana

Ефектният металик се отразява съвършено и в аксесоарите. Футуристичните мини чанти на Dolce&Gabbana Devotion с къса дръжка и богата декорация са най-добрият финиш на перфектната лятна визия. Космическата метализирана платина е универсална, вписваме я и в офис дрес кода и, със сигурност, в парти моментите.  

Gucci часовник

Винтидж бижутата от бял метал са категорична модна необходимост това лято. Часовникът Grip и неговият елегантен силует са вдъхновени от скейтборд културата - името на модела обозначава означава начина, по който маратонките на скейтбордистите захващат повърхността на скейтборда. А седефеното преливане добавя невероятна сива изтънченост.

Обувки Prada

Смелите токчета с квадратен връх са задължителен елемент в тазгодишния летен гардероб, особено ако са подписани с Prada. С футуристичен дизайн, дебела подметка, стабилен ток, плътна, но елегантна каишка, изцяло облечени в сребро и бяло, те отговарят на функционалността, практичността и правилната доза сребърно удобство. Металическият блясък, сигурни сме, влюбва всеки, и минималист, и максималист, ergo и нас. 

 

More from View Sofia

Trend Report: Pooling, трикото на пролетта

Fashion преди 2 години

На модните подиуми опитното око винаги разпознава отличителни микро тенденции, които ще доминират през следващия фешън сезон: мини дължини, специфични кройки, някой ярък цвят и пр. През пролетта на 2022 г. ще видим не само възродените панталони с ниска талия, макси дължините, отново изобилен деним, но и един трикотаж с изискан десен, изработен по техниката на преливане, който много харесваме, главно, защото е супер носталгичен.   

More Shopping